theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!

           ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΚΊΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΟΜΕΣΤΙΧΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΈΝΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΑΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ  ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΗΘΗ ΤΡΟΠΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ.
         ΠΡΕΙΠΕΙ  ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ.Χ. ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ. 
          ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; 
        Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ΄ (1)
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ Δ.Χ.;  ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΥΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ.
       ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ (ΑΚΡΙΒΌ ΤΕΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ)  ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ME TA ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ,  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
          ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣΤΙΧΟΙ  ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ. Ή ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
    Ετσι για να ενημερωθείτε περισσότερο όσοι ακόμη έχετε έστω και μικρές αντιρρήσεις σας παραπέμπω στα εξής:
 Στις 18-5-16 η Εφημερίδα των Συντακτών έγραφε για τη συνέντευξη Τύπου που είχαν δώσει την προηγούμενη από κοινού οι εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του ΓΕΩΤΕΕ, του Συνδέσμου Μελετητικών Γραφείων (ΣΕΓΜ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μελετητών Γεωτεχνικών και της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων:
.......Από τις ομιλίες τους προέκυψε ότι η γρήγορη εκπόνηση των χαρτών είναι αναγκαία ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα και να γνωρίζει εγκαίρως ο επίδοξος επενδυτής τον χαρακτήρα (οικιστικός, δασικός, αρχαιολογικός κ.λπ.) και τους όρους δόμησης που ισχύουν στο ακίνητο που τον ενδιαφέρει.Σημείωσαν πάντως ότι με τους δασικούς χάρτες θα καταγραφεί η δημόσια περιουσία και επισήμαναν σωστά ότι, αν δεν προηγηθούν, θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο Κτηματολόγιο. Άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για καθυστερήσεις και ζήτησαν διαφάνεια με την ανάρτηση όλων των στοιχείων στο διαδίκτυο.    
        Πιο παλιά, εάν ανατρέξουμε στον Ριζοσπάστη στις 8-8-08  (κλικ ΕΔΩ συνάγεται ότι για την πραγματική προστασία του δασικού και δημόσιου πλούτου πρέπει να ορισθούν αυστηρότατα μέτρα γιατί αλλιώς θα γίνει  Εθνικό Καταπατολόγιο αντί Εθνικό Κτηματολόγιο.
     Η δε αντίδραση από πέρυσι της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF είναι η εξής: «Προς αποφυγή παρερμηνείας ή απορίας, διευκρινίζουμε ότι σκοπός των δασικών χαρτών δεν είναι κάποια απλή φωτογραφική αποτύπωση της δασικής γης. Οι δασικοί χάρτες έχουν νομική υπόσταση. Αν λοιπόν μια έκταση έχει καταπατηθεί, ο δασικός χάρτης οφείλει να την αποτυπώσει όπως η έκταση θα έπρεπε να είναι, ιδιαίτερα καθώς από το Σύνταγμα καθίσταται σαφές ότι τα δάση και οι δασικές εκτάσεις που καταστρέφονται δεν χάνουν τον δασικό τους χαρακτήρα»
     ➽      Διαβάστε (κλικ ΕΔΩ) τι λέει κι ο Τζαβάρας. Τσιμουδιά όμως γιατί αυτοί τόσα χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό.

(1) Κατά κόρον έχουμε επισημάνει από πολύ παλιά και είμαι σίγουρος ότι το θυμάστε  ότι το Π.Δ για την παραλία και μαζί ο Καγιάφας θα επιτελεσθούν ΜΟΝΟ με κυβέρνηση αριστερή που δεν υπολογίζει πολιτικά κόστη και  ότι είναι επιταγή της Ε.Ε,   και τα σκυλιά δεμένα.  Το ίδιο  συμβαίνει και με τους Δ.Χ. μόνο που αυτοί είναι προαπαιτούμενο της Τροίκας (Εδώ μαζί με τα σκυλιά δεμένες και οι...κότες). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου