theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Το Ανοσιούργημα στο Γιαννιτσοχώρι με τον ΟΣΕ. έχει και θα έχει συνέχεια.....

   Το ανοσιούργημα στο Γιαννιτσοχώρι με τον ΟΣΕ, που περιέγραψα στις 25-10-19 {κλικ ΕΔΩ} και έτσι κι αλλιώς έχει πάρει το δρόμο του, έχει κι άλλες τραγελαφικές διαστάσεις. 
    Λοιπόν όπως έμαθα από τον ίδιο τον ΟΣΕ ο πρόεδρος του χωριού, πες καλύτερα [αυτός που έγινε με κωλοτούμπα πρόεδρο] [1], είχε κάνει αίτηση στον οργανισμό για να πάρει άδεια προκειμένου να απαλλοτριώσει τα διάφορα υλικά για δήθεν καλύτερη προσπέραση.        
    Μυαλό κουκούτσι δηλαδή! 
    Μα αν είναι δυνατόν!! 
    Ποιος συνηγορεί να του κόψεις το χέρι του; Με αυτή την απλή έννοια η απάντηση του ΟΣΕ ήταν φυσικά αρνητική. Ο δικό σου, ο άριστος   για τους "πολλούς" και ο άχρηστος [2] για τους "λίγους" , μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η αφεντιά μου, θεώρησε πρέπον ή να παρακούσει το κράτος ή βιάστηκε να δράσει πριν πάρει απάντηση. Βεβαίως και τα δύο είναι δείκτες  της υψηλής ...νόησης. 
     Πάντως να γράψω και τούτο. Οι "πολλοί", χωρίς καμία ελιτίστικη διάθεση είναι όλοι τους μικρού ή χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και σε μεγάλη πλειοψηφία, δεξιούληδες μέχρι ακροδεξιούληδες, οι "καλοί νοικοκυραίοι" . Φτου να μην τους ματιάσω....

ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΛΑΔΩΣΗ   ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΝΆΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ  ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΣ..... ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΠΑ!! [3]


[1] Να συγχωράει τον άπειρο και αφελή Κώστα Αλαξανδρόπουλο, γιατί αλλιώς ούτε κολοτούμπες θα τον έσωναν ούτε τίποτα.
[2]  Για προσέξτε τις δυο επίμαχες λέξεις άριστος και άχρηστος , εκτός από μια σχετική παρήχηση που τις συνδέει, μεταξύ τους διαφέρουν σε ένα γράμμα και δη το (χ).
[3] Θα πρωτοστατήσει ο Παπαφλέσσας! Τον ξέρετε;    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου