theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Στην Κυπαρισσία ο δήμαρχος τραβάει..πιρούνι

Αντώνης Αντωνόπουλος, 
ο Μεγαλοπρεπής Κυπαρισσεύς

          Ο Δήμαρχος Τριφυλίας  κ. Λεβεντάκης υπέπεσε σε ένα μεγάλο ποινικό αδίκημα: απείλησε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, και εμμέσως όλο το Λαό , με τα εξής λόγια:
  “δεν θα ξανααναφερθείτε σ’ εμένα, ούτε εσείς, ούτε επιτρέπω για μένα απ’ την προσωπικότητά μου και την οικογένειά μου, γιατί όποιος τολμήσει θα του βγάλω το μάτι με πιρούνι σκουριασμένο, και θα πάθει γάγγραινα!”
    Η απίστευτη αυτή απειλή, ελαφρώς ασύντακτη λόγω ψυχικού βρασμού, μαγνητοφωνήθηκε από Δημοσιογράφο, και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του Κοπανακίου.
 Το αδίκημα είναι : εκφοβισμός, απειλή, λόγω εξύβριση, κλπ. , σε βαθμό πλημμελήματος.       Ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις, οι δικηγόροι ξέρουν καλύτερα από μας με πόση φυλάκιση τιμωρούνται αυτές οι δημόσιες απειλές. Και αν εκτός από φυλάκιση, προβλέπεται  και καθαίρεση από το αξίωμα…
  Ο  ανάξιος για να είναι Δήμαρχος, έχασε τον εντελώς τον έλεγχο και είναι επικίνδυνος.
 Αν κάποιος ασχολείται και ερευνά την νομιμότητα της ζωής των πολιτικών, αυτό είναι δικαίωμά του, και μάλιστα καθήκον του. Όλη η ζωή των πολιτικών πρέπει να είναι σε διαύγεια και σε διαφάνεια.  Πόσος είναι ο μισθός του, πόση περιουσία έχει, τί αποφάσεις παίρνει, πού αναθέτει τα έργα, και γενικώς πόσο νομοταγής είναι ή όχι.
   Αυτό που δεν επιτρέπεται, είναι να σχολιάζουμε την προσωπική ζωή όλων, όχι μόνο των πολιτικών. Αλλά εδώ βλέπουμε πως ο ίδιος ο Δήμαρχος, σχολιάζει την δικιά του ζωή, όταν λέει δημόσια, με νόημα: ”την Κυπαρισσία θα την κάνω κούκλα, γιατί εγώ τις νύφες ξέρω και τις στολίζω…”
   Αλλά έστω και αν  κάποιος σχολιάσει την προσωπική ζωή ενός, και  ο άλλος θεωρήσει ότι βλάπτεται, τότε ας του κάνει μήνυση. Γι αυτό υπάρχουν οι Δικηγόροι και τα Δικαστήρια.  Δεν ζούμε στο αρχαίο Ισραήλ όπου ίσχυε το: οφθαλμόν αντί οφθαλμού…  Ο νόμος αυτός έχει καταργηθεί από το Χριστό, εδώ και 2.000 χρόνια.
 Τ’ ακούτε κ. Λεβεντάκη?
       Κατά τα άλλα ο κ. Λεβεντάκης είναι απολύτως νόμιμος: είναι δικαίωμά του αν έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό,  και αν είναι στη λίστα Lagarde. Τα χρήματα δεν έχουν πατρίδα. Δεκάδες Τριφύλιοι έχουν βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ‘έξω’.
  Απλώς, από ηθικής απόψεως, έπρεπε να είχε καταθέσει τον μισθό του (περίπου 3.500) στο Ταμείο του Δήμου, στην Κοινωφελή Επιχείρηση, για να μοιράζεται στους έχοντες ανάγκη, με την δέουσα διακριτικότητα. Έτσι είχε υποσχεθεί ο Λεβεντάκης, πως θα δίνει το μισθό του στους φτωχούς, γι’ αυτό και τον ψηφίσαμε όλοι εμείς οι φτωχοί, από μας πήρε το ποσοστό 27% την πρώτη Κυριακή, και τελικά βγήκε Δήμαρχος την Δεύτερη, ως ο μη χείρων βέλτιστος…. Ας μην το ξεχνάει, πως βγήκε από τα χιλιάδες κεράσματα που έκανε, που ούτε και αυτό είναι παράνομο. Δεν θεωρείται εξαγορά ψηφοφόρων. Τέτοιους θέλουμε όλοι εμείς ο λαός. Τελείωσαν οι εποχές που έπαιρναν την ψήφο μας με καφέ-ζάχαρη και μακαρόνια…
 Αλλά, ας πάμε στην άδεια οπλοφορίας, που δικαιολογημένα κατείχε έως τώρα ο κ. Λεβεντάκης.  Όλοι οι εφοπλιστές έχουν, ακόμα και αυτοί που έχουν ένα καραβάκι, πόσο μάλλον αυτός που έχει 3-4 μεγάλα! 
 Όμως, απ’ ότι ξέρουμε, όσοι οπλοφορούν, περνούν ειδικό έλεγχο από γιατρούς κάθε λίγο καιρό. Και όλοι οι αστυνομικοί. Για να ελέγχει ο ψυχίατρος αν ο κάτοχος είναι ήρεμος ή αν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.  Αν δεν είναι, του παίρνουν την άδεια, του παίρνουν και το όπλο, και αναλαμβάνουν πλέον την φύλαξή του οι αστυνομικοί.  Αυτό  πρέπει να γίνει άμεσα με τον κ. Λεβεντάκη…
   Οι ψηφοφόροι τί γνώμη έχουν για όλα τα παραπάνω?
  Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, και οι Αντιδήμαρχοι, πώς δεν έχουν ακόμα παραιτηθεί και ανέχονται έναν τέτοιον Δήμαρχο??
  Γίναμε περίγελως (ρεντίκολο-ridiculous) σε όλη την Ελλάδα.
  Οι μέρες που θα είναι ακόμα Δήμαρχος ο κ. Γιώργος Λεβεντάκης, είναι μετρημένες.
 Και αυτό δεν είναι , βεβαίως, απειλή. Αλλά απλή πρόβλεψη.
Για περισσότερα    κλικ ΕΔΩ
Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ,
ΤΟΥΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΠΗΡΟΥΝΙ
ΠΩ,ΠΩ ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΑ..................... 

2 σχόλια:

  1. Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω κάτι:
    Το πρωτοπαλλίκαρο του κ. Λεβεντάκη, πρώτος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Ασημακόπουλος, γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, όπως λέει και ο ίδιος, με απείλησε πριν λίγες μέρες, μπροστά σε άλλους: "εσύ γιατί γράφεις? θα σου κοπεί η πέννα!". Εννοούσε πως θα μου ασκήσει βία για να μην λέω τη γνώμη γραπτώς, για να μη σχολιάζω, να μην αρθρογραφώ.
    Αν τυχόν μου ασκηθεί βία, θα είναι ο πρώτος ύποπτος. Αναφέρω το συμβάν διότι βρίσκομαι σε άμυνα, και ελαφρώς φοβάμαι.
    Όταν το χρήμα ενώνεται με την εξουσία, τότε είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά αν αυτός που τα έχει είναι αυταρχικός , τρελός, και φασίστας.
    Το παράξενο είναι πως αυτός ο Ασημακόπουλος, με παρακαλούσε στο παρελθόν να με γνωρίσει στον Λεβεντάκη, αλλά αρνιόμουνα, το ένστικτό μου δεν λάθεψε...
    Φιλικά, Αντώνης από Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ψήφος είναι η πραγματική ελευθερία στην δημοκρατία.Η ελευθερία συνεπάγεται ευθύνη.Τωρα καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή