theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μπίλης, ο Ποιητής!!!

     Κι όμως η Ζαχάρω, με τα πολλά πρόσωπα, έχει και τους Ποιητές της. Ο πρώτος που σας παρουσιάσαμε ήταν ο  Αντώνης Σάσαλος  [ΚΛΙΚ Ε Δ Ω] και στη συνέχεια τον Βαγγέλη Αποστολόπουλο, που είχαμε την τιμή να του αφιερώσουμε μια πνευματική βραδιά με καλεσμένους φίλους του από την Αθήνα [κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ]. Εν παρόδω ο Βαγγέλης, αν και εξέδωσε λίγα ποιήματα ήταν αναγνωρισμένος περισσότερο στον κύκλο των ποιητών, παρά στον τόπο του. Το μικρό βιβλιαράκι του "ΑΝΘΗ ΑΚΑΝΘΗΣνα το διαβάσετε, είναι καταπληκτικό!!!
   Εν ζωή ποιητή έχουμε τον Μπίλη, Βασίλη Ζαχαρόπουλο, τον οποίο πολλές φορές σας τον έχουμε παρουσιάσει. 

   Σήμερα με την ευκαιρία της έκδοσης των ποιημάτων του [1],  τοπικά στη Ζαχάρω σε λίγα αντίτυπα, τον έχουμε πάλι μαζί με τη Ζορζέτ και τον Μπίλη Δρακ. 
  Στο μικρό βίντεο μας μιλά για πολλά και σπουδαία: γιατί την ανάγκη της ποίησης & τα ποιήματά του, το Βουδισμό, που τον ασπάζεται 35 ολόκληρα χρόνια, το σοσιαλισμό, το ΣΥΡΙΖΑ και τη δεξιά. Επίσης τονίζει και τη απελευθέρωση της Ζαχάρως με την εκλογή του Αλεξανδρόπουλου

 [1] Από τη μια πρέπει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Δημήτρη (Νίνη) Δρακόπουλο, φιλόλογο καθηγητή, γιατί επιμελήθηκε τη μικρή έκδοση του Μπίλη, από την άλλη όμως να τον επικρίνουμε δριμύτατα γιατί δεν έβαλε πουθενά το όνομά του στο ....ταπεινό βιβλιαράκι.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου