theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:Η Ποιότητα είναι αδελφή της Αξίας και της Τιμής

    Για την ποιότητα της Βαγγελιώς Διαμαντοπούλου, επίκουρη Καθηγήτρια στην Σχολή ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθήνας  κατά κόρον έχουμε αναφερθεί όχι μόνο γιατί μας τιμά με την φιλία της, ως ταίρι του δικού μας Ασημάκη, παιδιόθεν πρωτοφίλου αλλά επειδή είναι μια ΑΞΙΑ και από πάνω παραμένει απλή, προσιτή σε όλους και υπεύθυνη στο λειτούργημα που εξασκεί.


Για το νέο της βιβλίο "ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" σας έχει γίνει μια πρώτη αναφορά στην ανάρτηση-αφιέρωμα της 6-3-19 όπου ο συγγραφέας και κοινός φίλος Δημητράκης Κουκουλάς γράφει έκθαμβος και προνομιούχος:   Τύχη αγαθή έφερε την έκδοση αυτού του έργου της Ευαγγελίας Διαμαντοπούλου.  Ένα βιβλίο με θέμα τον ξένο, σε μια εποχή που τα ζητήματα ταυτότητας, ετερότητας, και διαφορετικότητας συνθέτουν τον καμβά τής κοσμικής γεωγραφίας
   Προχτές την Πέμπτη στις 12 του μηνός  έγινε μια απλή και ζεστή παρουσίαση στην Αθήνα, στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει. Στα καλά έργα Τέχνης τα λόγια αφαιρούν αντί να προσθέσουν, οπότε καλύτερα να τα ακούσετε όλα στην ταινία.

  Τούτες τις μέρες τύχη αγαθή που λέει ο φίλος μας ο Μήτσος, μας έκανε να παραβρεθούμε σε άλλες δυο παρουσιάσεις βιβλίων και τα δυο εκδόσεις "Θεμέλιο". Το ένα "Μικρή Ιστορία στα Μεγάλα Χρόνια" του Γιώργου Πασαμήτρου στις 16-12-19 στη Στοά του Βιβλίου και το άλλο "Η Κραυγή της Σιωπής" του Σπύρου Τζόκα στις 18-12-19, στο Δημαρχείο της Καισαριανής και είναι η τραγική ιστορία της οικογένειας του Σπύρου Κοντούλη, μεγάλου ποδοσφαιριστή της εποχής του Μεσοπολέμου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ελλάδας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου