theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΖΑΧΑΡΩΣ & ΑΣΘΜΕΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΖ

         Πριν ένα μήνα, ακριβώς στις 3-6-2020, στην πρώτη ανάρτηση για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στον χώρο του Ολυμπιακού Ζαχαρως τόνιζα ρητά και απερίφραστα τα εξής:
      Ποια είναι η ωμή αλήθεια; Στον αθλητικό χώρο στις μικρές πόλεις της επαρχίας εμπλέκονται άτομα για να ικανοποιήσουν άλλοι προσωπικές βλέψεις και μικροσυμφέροντα και άλλοι προσωπικές εγωιστικές μεγαλομανίες επίδειξης και ανάδειξης στη μικρή κοινωνία  ή και ψυχολογικές αντιλήψεις και συμπλέγματα  ανασφάλειας και κατωτερότητας.
       Αρκετοί φίλοι μου παρείγγειλαν ότι δεν έπρεπε σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή να τα ΄τους τα σούρω γιατί θα τσίνωναν . Να όμως που δεν έγινε τίποτα από αυτά.  
    Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. 
           Η βλακεία στο έπακρο!!! Και ξέρετε  ότι η άτιμη δεν παλεύεται με τίποτα!
Είμαι σίγουρος ότι κανείς από αυτούς τους τύπους
δεν βρίσκει πόσα σπίρτα είναι στη φωτογραφία!
   
   Ο ένας το παίζει επιχειρηματίας, προεδράρας και δεν ξέρει τι του γίνεται που πατάει και που βρίσκεται. Ο  άλλος είναι κρυφός παράγων και ..υπεράνω πάσης υποψίας. Να με θυμηθείτε  ότι όλα αυτά που φωνασκεί θα αποδειχθούν φτηνοί λαϊκισμοί για εντυπωσιασμό, μεταξωτές κορδέλες κι ο άλλος το παίζει συμβουλάτορας και κάνει τον προφέσορα, όταν στην καμπούρα του σέρνει κολάσιμες ....ανομίες.
    Τι να πούμε για τη περίπτωση του λασπολόγου  και ακροδεξιού ρατσιστή που μετά τον πολύ σανό για τα πρόβατα στα λαμπρά παιδιά στη Ζούρτσα τώρα πασχίζει να γίνει πρόεδρος της ανώτατης αθλητικής αρχής του νομού της ΕΠΣ. Αιδώς !!!
  Από την εποχή της μεγάλης χρεοκοπίας με το τεράστιο φέσι  [γίνεται λόγος για 500000] και της ψυχρής δολοφονίας της πανώριας κόρης   της  "Κόκκινης Θύελλας" επικρατεί μέγα .....σκότος, ο κόπρος του Αυγεία. 
       Δυστυχώς αυτή ήταν και συνεχίζει να είναι η ξακουστή SUGARTAWN.
     Ας κάνουμε όμως και μια αναφορά και στον περιώνυμο Δομέστιχο,  βέβαια είναι άλλη ιστορία αλλά κι αυτή τραγελαφική! Ετούτος αγωνίζεται και πασχίζει τάχαμ-τάχαμ για την προστασία του Περιβάλλοντος, ενώ στην ουσία από πίσω κρύβονται συμφέροντα με τα στρέμματα και ...τα παραστρέμματα  στην παραλία! Ευτυχώς που το έχουν πάρει όλοι χαμπάρι!!!
=================================
     Να ήταν μόνο ο χώρος περί τον Ολυμπιακό μικρό το κακό. Στην περιβόητη ΔΕΥΑΖ  συμβαίνουν σημεία και τέρατα και έρχονται ΘΥΕΛΛΕΣ!!! 
  Εδώ και μια δεκαπενταετία περίπου μια βραδυφλεγής βόμβα σιγοκαίει στα σωθικά της με κίνδυνο να τιναχτούν όλα στον αέρα. Είναι η τραγική περίπτωση του Γιώργου Ρέντζιου που τόσα χρόνια τον παίζουν μπάλα και υποστήριξη δεν βρίσκει από πουθενά, καθότι περιπλέκονται ....ευυπόλυπτα πρόσωπα της μικρής κοινωνίας. 
 Τι να κάνει και ο κ. Κλημαντήρης, πρόεδρος της  ΔΕΥΑΖ αλλά και ο Δήμαρχος; Να ξέρουν όμως ότι το δίκιο θέλει κότσια!
  Πάντως η Ζαχάρω βράζει στο ζουμί της!!!
   Περισσότερα σύντομα και πιστεύουμε πριν ...σκάσει η βόμβα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου