theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Τελικά μόνο η Αλβελέρ απόμεινε να δακρύζει μαζί με τα ψηφιδωτά της Αγίας Σοφίας. Πού είναι αυτοί οι μακεδονομάχοι με τις περικεφαλαίες και τα μεγάλα δόρατα; Πού είναι οι Μπογδάνοι, οι Πλεύρηδες και οι Αδώνηδες; Κατάπιαν την συμφωνία της Λιβύης με την Τουρκία, τον αποκλεισμό μας από τις ευρωπαϊκές συσκέψεις για το Λιβυκό, την καταπάτηση της κυπριακής ΑΟΖ, το «αεράκι» που έσπρωξε και στην δική μας ΑΟΖ το τούρκικο ερευνητικό, τις καθημερινές απειλές των τούρκων και τώρα την μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί.
Τελικά μόνο με Τσίπρα πρωθυπουργό τους σηκώνεται το εθνικό φρόνημα; Μόνο με κυβέρνηση συριζα νιώθουν «μπατριώτες»;
«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο» λέει ο κος Μητσοτάκης. Αλλά ποιος είναι ο πιο «έντονος τρόπος» γιατί δεν μας τον λέει; Ούτε να τον φανταστώ δεν θέλω αυτόν τον τρόπο αν η μετατροπή της Αγ Σοφίας σε τζαμί γινόταν επι κυβερνήσεως Τσίπρα.
Θα είχαν καβαλήσει τα αλόγατα για την Αγιασοφιά, αλλά μόλις έφταναν στα σύνορα θα γύριζαν πίσω, διότι στο μεταξύ ο Κυριάκος με την κα Φωφη και τους «μπατριώτες» θα είχαν ρίξει την κυβέρνηση, θα είχαν κρεμάσει ως προδότη τον Τσίπρα και επομένως δεν θα χρειαζόταν άλλος «μπατριωτισμός». Τελικά θα μείνω με την απορία. Πότε είναι πιο επικίνδυνοι; Όταν είναι κυβέρνηση, ή όταν είναι αντιπολίτευση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου