theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΜΥΔΡΟΙ ΦΩΤΗ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

         "Περίμενέ με και έρχομαι, έχω πολλά να σου πω", μου διαμηνύει πριν μερικό καιρό, ο παλιός γνωστός και φίλος Φώτης Βλάχος, πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου των Μακισταίων και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας των συλλόγων Ολυμπίας στην Αθήνα.
 Πράγματι σμίξαμε νωρίς το μεσημεράκι σε μια ταβέρνα και με το πρώτο ποτηράκι κοκκινέλι πριν ακόμα έρθουν τα κοψίδια ο Φώτης άρχισε τα κατηγορώ και τις καταγγελίες και δεν κρατιόταν. Πυρ και μανία κατά του Λάκη Λαμπρόπουλου, του γνωστού αντιδημάρχου Ζαχάρως, επί πολλά χρόνια με τον Πανταζάρα. 
   Να είσαστε από μια μεριά να τον ακούγατε.
    Από την αρχή, να ομολογήσω, παραξενεύτηκα μια και είμαι γνώστης στα του συλλόγου Μακισταίων από πριν αναλάβει πρόεδρος ο Φώτης, εποχές του 2013-14. [1] Οπότε αμέσως τα βρήκε με τους διάφορους Πανταζικούς και όλα  ήταν μέλι γάλα με τον δήμο Ζαχάρως. 
     Τέλος πάντων  ο Φώτης κατήγγειλε τα εξής:
   α] Έγινε μια μελέτη[2] προκειμένου να ενωθεί η Μάκιστος με τον βιολογικό Καθαρισμό της Αρτέμιδας [3]. Στην ίδια μελέτη συμπεριλαμβανόταν και η ύδρευση του χωριού μια και ήταν από τότε ακατάλληλο μετά από επίσημους ελέγχους. Έγιναν τα πρώτα σχέδια αλλά στη    συνέχεια όλα έμειναν στα χαρτιά. Τελικά μας κορόιδευε με ψιλό γαζί ο κ. Λάκης.
  β] Ο Λάκης μας χόρτασε λόγια αλλά δεν έκανε τίποτα για τη Μάκιστο, ακόμα ούτε το Πνευματικό Κένρο δεν επισκεύασε  γιατί χάλαγε την πρόσοψη φίλου του.
   γ] Προκειμένου να αποκτήσει φωνή έχει πλησιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ [4] και επιδιώκει να ιδρύσει έναν σύλλογο σε αντίπραξη με τον δικό μας αλλά δεν βρίσκει ..μέλη 

  Λοιπόν από τη μεριά μου αυτά πιστεύω και τα επαυξάνω για τον κύριο Λαμπρόπουλο, μια και στα τόσα χρόνια, επί …..παντοδυναμίας του[πρωτοπαλίκαρο του Πανταζάρα] μάλιστα τον έχουμε για τα καλά …ξεμπροστιάσει με πάρα πολλές αναρτήσεις. Ευτυχώς που τα γραφτά μένουν, οπότε σκεφτόμαστε με τον καιρό να του κάνουμε ένα ....ειδικό αφιέρωμα!
   Αλλά εσύ κύριε Φώτη τώρα τα θυμήθηκες και μας τα λες όλα αυτά; Τότε που σου γράφαμε επιστολές διαμαρτυρίας στην εφημερίδα του συλλόγου την Μακιστία, απλώς μας…έγραφες στα παλιά σου υποδήματα, να μην πω τίποτα άλλο…  
     Πάντως να ξέρεις τα στερνά τιμούν τα πρώτα. 
    Προχώρα…

[1] Τότε στον σύλλογο ήταν η δασκάλα η Χριστίνα, η Δήμητρα Κοκκαλιάρη κι ο Ζώης Μπενάρδος [ο πιο άξιος και καλός Μακισταίος και εκδότης του 2ου βιβλίου μου]] και δεν είχαν καμία σχέση με Λαμπρόπουλο και γενικά τον Πανταζόδήμο, οπότε ήρθαν σε ρήξη με τον νέο πρόεδρο.
[2] Στις σημειώσεις μου έχω σημειώσει 20.000. Με πάσα επιφύλαξη τόσο πρέπει να στοίχησε η Μελέτη. Αναμένουμε εξηγήσεις.
[3] Είναι έργο της Βαρδινογιάννη αλλ΄δεδν λειτούργησε ΠΟΤΕ!!!Κι εδώ μου μυρίζει σκάνδαλο ……
[4] Για το θέμα αυτό ο Φώτης ανέφερε μια έμμεση συγγένεια του κ. Λάκη με τον Νάσο Ηλιόπουλο, αλλά επι αυτού σταματάω εδώ γιατί ο Νάσος είναι από τα καλλύτερα και πιο αγνά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Για δε την ιστορία αυτή του κ. Λάκη που … γλείφεται με το κόμμα κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου