theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Η ΡΑΣΤΩΝΗ ΚΑΙ Η ΡΑΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ & ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Προχτές για τη μη αναφορά στο πρόσκαιρο Δημοτικό Συμβούλιο [1]του δήμου Ζαχάρως με όλα τα διαδραματιζόμενα επικαλέστηκα ως δικαιολογία την καλοκαιρινή ραστώνη.
  Πράγματι οι πρώτες κυρίες του καλοκαιριού, η Ραθυμία και η Ραστώνη,  περιφέρονται αγκαζέ και κάνουν ευρεία χρήση  διαφόρων μέσων μετατροπέων για την απόλαυση και τον άλλο οργασμό, τον μη ερωτικό,  δια των οποίων  ξελογιάζονται κυρίως οι περισσότεροι εξ ημών που διάγουμε τα πρώτα ή τα επόμενα δύο ήντα. 
    Τέτοια είναι:
    👦  Ο πρωινός, γύρω στις 10π.μ, εσπρέσσο  με την απαιτούμενη μεγαλοπρέπεια στην πλατεία - Βουλή της Ζαχάρως, μετά των εντόνως απηυδησμένων ημών, κουμπαράκου, εμμού & Μπίλη αλλά και του Αρφάνη, που κάπου-κάπου κάνει την εμφάνισή του, καβαλάρης & φουριόζος στη μηχανή του, και φυσικά διάφοροι παρατρεχάμενοι. Μόνιμος είναι κι ο Μπάμπης!!!

       Στη  συνέχεια έχουμε: 
  👧 Τα ουζάκια ή τσιπουράκια στην ωραία καντίνα δίπλα στη θάλασσα, του Τσιλιβή, συνοδευόμενα με την ακατάσχετη μπουρδολογία επί παντός του επιστητού στην παρεούλα καλών φίλων [2] και το μεσημεριανό μπάνιο στο γαλάζιο Ιόνιο. 
   Φυσικά την ...ευφορία του Διόνυσου ακολουθεί η θυσία του Μορφέα, οπότε πάμε για καλό απόγευμα.
  👨 Η βραδινή οινοποσία σε  μια ταβέρνα, συνήθως μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα κλείνει το ημερήσιο πρόγραμμα [3]  
    Οπότε, νομίζω ότι συμφωνείτε πού να μείνει χρόνος για την έγκαιρη  συγγραφή νέων κειμένων και καταγραφή επίκαιρων γεγονότων.
  Με τούτα και με τ' άλλα λοιπόν για το δημοτικό συμβούλιο  της Δευτέρας με τα τόσα  "παροιμιώδη" αναφέρουμε ολίγα τινά. Τα υπόλοιπα αναβάλλονται για το ....μέλλον. Βέβαια μικρό το κακό μια και όλα μα όλα ήταν ρεφρέν  του ίδιου δραματικού έργου, της τραγωδίας εναλλασσόμενης  με κωμωδία.
    Για όλα τα δεινά φταίει εκείνο το περιώνυμο Π.Δ και περισσότερο για το πολύπαθο Παρά θίν αλός.
Ο αποδιοπομπαίος τράγος!!!
 Να τονίσουμε ότι ανάμεσα στα τελευταία διαδραματιζόμενα έλαβε χώρα και ένα σοβαρό επεισόδιο με πολυποίκιλες διαστάσεις. 
   Ο διευθύνων σύμβουλος  της ΕΤΑΔ, κ. Βλαστός  γραπτώς και δημοσίως επιρρίπτει   την ευθύνη για τη μη λειτουργία φέτος του Παρά θιν΄ αλός  στον ίδιο τον Δήμαρχο, και μάλιστα τον κατηγορεί ότι δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και ο δήμαρχος από τη μεριά του καταγγέλλει τον Βλαστό για δυσφήμιση και συκοφαντία, και υποστηρίζει ότι αυτή η ενέργεια αποτελεί πίεση και μάλιστα αισθάνεται υπερήφανος για την αντίστασή του.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο   Περισσότερα για το σοβαρό αυτό θέμα σε νέα μας ανάρτηση, με τον ίδιο τον δήμαρχο στο ...βήμα!!! 

[1] Λόγω της ιδιόρρυθμης, μοναδικής σύνθεσης, όπου η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική αντιπολίτευση. 
[2]  Η παρέα, περίπου της ίδιας γενιάς, και εντοπιότητας αλλά ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, δεξιός, πασόκος, συριζαίος και κουκουές και οι τέσσερις ντούροι & καραμπινάτοι στις θέσεις τους. 
[3] Και πρέπει να τονίσουμε ότι το πρώτο ταβερνείο στην περιοχή μας είναι του Αργύρη στην Αρήνη. Πανοραμική θέα, ντόπια, αγνά κρέατα, κρασί κεχριμπάρι  και δη για μικρά βαλάντια! [ Ένα βράδυ είχε βραστό κριό,  μούρλια!!!] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου