theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΆΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ, ΤΗΝ ΚΑΛΗ!!!

    Τόσα χρόνια από την εποχή που εκδόθηκε η ΕΙ.Π.Μ [Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη, ως διαπιστωτική πράξη του Π.Δ για την Προστασία της Παραλιακής ζώνης του Κυπαρισσιακού Κόλπου ο δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος έχει προβεί σε αμέτρητες  δημοσιεύσεις, δελτία, ανακοινώσεις,  ακόμα και αγωγές αλλά και προσφυγές στο ΣτΕ, είτε ως δήμαρχος είτε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης επί σειρά ετών και όλες εναντίον.        
     Παρά ταύτα είναι ανεξήγητα:
  •  Η πρωτοφανής σφοδρότητα έως λυσσαλέα αντίδραση
  •  Η εύκολη διαστρέβλωση των πραγματικών στοιχείων και γεγονότων & 
  • Η εύκολη εναλλαγή των καταγγελιών, παραμένοντας σταθερά τα δια ταύτα όπως υπανάπτυξη και καταστροφή, αφανισμό του τόπου.
     Αλλά με τούτη την επιστολή στους τρεις υπουργούς [1]υπερέβη τα εσκαμμένα «Καταγγέλλει για κατάλυση της Νομιμότητας, του Δικαίου και εν
τέλει της ίδιας της Δημοκρατίας και τους ζητά αποκατάσταση».
    Μόνο στη Sugartwon συμβαίνουν αυτά τα αποτρόπαια και παράλογα πράγματα: Όλοι οι Περιβαλλοντολόγοι [τους αποκαλεί επαγγελματίες λες και έχουμε και ..ερασιτέχνες] όλες οι ΜΚΟ [τους αποκαλεί βιοποριζόμενες]  και οι δήθεν περιβαλλοντικά ευαίσθητοι [ όπως η αφεντιά μου π.χ.], όλοι έχουν συμμαχήσει και στρέφονται και πολεμούν την ανάπτυξη του δήμου στο όνομα του περιβάλλοντος μέσω του καταστροφικού Π.Δ. και,  άκουσον-άκουσον,   προωθούν ιδιοτελή συμφέροντα!   Μάλιστα προς αυτό το σκοπό καταγγέλλει ευθέως ότι υπήρξε συναλλαγή μεταξύ στελεχών της ΕΤΑ ΑΕ και του ΥΠΕΚΑ για την οποία έχει και αποδείξεις – έγγραφα! [2] 
Το διανοείσθε τι λέει ο άνθρωπος;
      Βεβαίως  επανέρχεται στο παλιό τροπάρι, κατάργηση αγροτικών δρόμων, δυσχέρεια καλλιεργειών - τελικά που τα βρήκε; - αφανισμό του τόπου και οικιστική εκμηδένιση[3]και καταστροφή του τουρισμού σε Ολύμπια και Επικούρειο Απόλλωνα,  με επιπτώσεις μάλιστα σε όλη την χώρα!
  Μέχρι τώρα ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ και τι δεν κατηγορούσαν την ΕΙ.Π.Μ,  [αναξιόπιστη, εξωπραγματική, πρόχειρη] μέχρι και αγωγή έχουν κάνει στο γραφείο του Νίκου Χλύκα που τη συνέταξε, τώρα καταγγέλλουν ότι το Π.Δ προαποφασίστηκε πριν τη σύνταξη της μελέτης και ότι αυτή η αντιστροφή της διαδικασίας  πλήττει το κύρος του Π.Δ., ευθέως και εξ αφετηρίας όπως γράφει, αλλά πλήττει και αυτή την Δημοκρατία!!!
   
    Κατηγορούν την ΕΤΑ ΑΕ ότι «συνέβαλλε στη δημιουργία ενός  κανονιστικού μηχανισμού διαχείρισης ψεύδους, μιας πλασματικής πραγματικότητας, που οδηγεί σε αφανισμό τον τόπο μας, αλλά και σε αδυναμία την ίδια την ΕΤΑΔ να αξιοποιήσει και δικά της ακίνητα» Για το μπλέξιμο του δήμου τα δικαστήρια και τα χρέη για το Παρά θίν Αλός, που είναι το ακίνητο δεν λέει κουβέντα.. 
     Το ένα πάνω στο άλλο και ανάποδα!
  Από την αρχή τονίζαμε ότι όλα τα αρνητικά και τα προβλήματα θα τα ρίχνει στο Π.Δ, θα το έχει ως αποδιοπομπαίο τράγο.
    Δηλαδή κύριε δήμαρχε για όλα  τα ..ανάποδα που έχετε κάνει φταίει το τρισκατάρατο Π.Δ; 
   Να σας υπενθυμίσω μερικά:
  •    Η νέα χωματερή στο Κάτω Ξηροχώρι, που τόσα ψέματα μας μπαφιάσατε
  •   ΟΙ απευθείας αναθέσεις έργων και προμήθειας υλικών και δη σε μη Ζαχαραίους ενδιαφερόμενους
  •   Η αναθέσεις νομικών υποθέσεων σε Αθηναίους και όχι Ζαχαραίους δικηγόρους.
  • Η οικειοποίηση έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής π.χ. Κλειστό Γυμναστήριο, Πολύκενρο, δημόσιο φωτισμό στη Ζούρτσα.
  • Το παράνομο μπάχαλο με τους Ειδικούς συνεργάτες που οι δύο από τους τρεις απολύθηκαν μετά από 10 μήνες πρόσληψη [4]
  • Τα καραγκιοζιλίκια με τον Ολυμπιακό (μήπως δε έχετε ευθύνη;) και εν γένει με τα αθλητικά δρώμενα, παραίτηση Ρουμελιώτη κτ.λ.
  •  Η επίρριψη των  υπέρογκων χρεών, άσκοπων και ύποπτων  στις πλάτες των δημοτών παρά την απόφαση του δ.σ. για πρόσκληση Κλιμακίου του Θεσμού Ελεγκτών στον δήμο αλλά και στην ΔΕΥΑΖ.
  •  Το κομφούζιο με τα αδέσποτα και οι τρανταχτές παραιτήσεις από την κατάσταση Ματρώζου.
  • Η καραμπινάτη παράνομη λειτουργία του δ.σ. με την εκ τούτου μη αναπλήρωση έκπτωτης δημοτικού συμβούλου.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΙΣ 
ΤΡΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ & ΣΕ ΑΛΛΑ
 ΜΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ  ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;

  [1] Στους άλλους δύο ας το δεχτούμε, αλλά ο κ. Άδωνης είναι άμεσος μάρτυρας αφού ήταν φιλοξενούμενος σας στον Καϊάφα πριν δυο χρόνια με αγκαλιές και τραπεζώματα και μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αμέσως θα ακυρώσει το περιβόητο Π.δ. 
  [2] Μα αφού έχουν γραφτές αποδείξεις γιατί δεν τους πάνε στον εισαγγελέα;
  [3] Του διαφεύγει φαίνεται ότι έχει να βγει καινούργια οικοδομική άδεια εδώ και αρκετά χρόνια.
  [4]Για ίδια περίπτωση επί Πανταζή, η απολυόμενη εξ ανάγκης κοπελιά πήγε τον δήμο στα δικαστήρια και νομίμως της κατέβαλε περίπου 2000 ευρώ για δεδουλευμένα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου