theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ & Π.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!

Μάλιστα! Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζ-Φ άστραψε και βρόντηξε.
                  Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με σχετικό δελτίο:
Το Π.Δ. για το Κ.Κ. είναι αντιπεριβαλλοντικό, αντιαναπτυξιακό, αντιλαϊκό και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των οικονομικά δυνατών σε βάρος του λαού του Δήμου. Τι ημίμετρα, μικροβελτιώσεις και κουραφέξαλα ζητούν οι δήμοι; Εμείς ζητάμε πλήρη κατάργηση!
Μόνο δεν μας λένε γιατί είναι αντιπεριβαλλοντικό και πού και πώς …κι αν ζητούν κατάργηση τώρα σε αυτό το σύστημα που ζούμε και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες!
Απίθανη είναι η θέση τους για την αγροτική οικονομία: 
:  ανάπτυξη  χωρίς απαγορεύσεις και πρόστιμα   από τις ελληνικές κυβερνήσεις ή την Ε.Ε με βάση τις διατροφικές ανάγκες των κατοίκων του Δήμου μας!
Τούτη η θέση είναι ευφάνταστη και πρωτοποριακή. Δεν ομιλούν για κολχόζ αλλά ούτε και για συνεταιρισμούς αλλά μόνο για διατροφικές ανάγκες, Νέος όρος στην πολιτική οικονομία!!!  
Το άλλο είναι υπέρ των μονίμων εγκαταστάσεων στην παραλία, όμως που «θα σέβονται το περιβάλλον».
Το αποκορύφωμα είναι ότι καταγγέλλουν τις ΜΚΟ ως ύποπτες αν όχι επικίνδυνες. Αλλά προκειμένου να καλύψουν και τον κώλο τους καταγγέλλουν και τον  τελευταίο νόμο Χατζηδάκη που δήθεν εκσυγχρονίζει τους προηγούμενους περιβαλλοντικούς νόμους και καταλήγουν θριαμβευτικά με λαϊκίστικες κορώνες, παλαιάς κοπής βέβαια αλλά πάντα ....πυγολαμπίδες, ο λαός, οι αγώνες το δίκιο..... 
Το όλο κείμενο είναι βέβαια μια μικρή μπροσούρα του κόμματός τους, που προσπάθησαν να ...ντύσουν το οξύ τοπικό πρόβλημα που είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ,αποτέλεσμα με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μπουρδουκλώθηκαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου