theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ Ή ΝΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ // Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ

       Στο πλαίσιο του γενικού πολιτικού κλίματος, της φτηνής επιδίωξης της Ν.Δ. να απαλλαγεί του αμαρτωλού παρελθόντος, πολλάκις  ο ίδιος ο Μητσοτάκης, κι από κοντά    ο αντιπρόεδρος Γεωργιάδης, με τις τόσες δημοκρατικές περγαμηνές,  συχνά επιδίδονται σε σειρά διαστρεβλώσεων της ίδιας της Ιστορίας. Αυτές δε τις μέρες πεδίο τέτοιων ενεργειών ήταν η Εθνική Αντίσταση, προκειμένου να σφετερισθούν μέρος του μεγαλείου της. 
    Γι' αυτό τον λόγο αναφέρω και την απάντηση στην καταφανή πρόκληση του Βασίλη Στολάκη, προέδρου επί 8 χρόνια της κοινότητας Ζαχάρως, που δημοσιεύσαμε προχτές  την 28η Οκτωβρίου.
       Νάμαστε πάλι αγαπητέ ξάδελφε, απολωλέ και παραστρατημένε (είθε να είναι έτσι). Πάντως μπράβο και έτσι που αποτάσσεις όλα αυτά τα μισάνθρωπα ιδεολογήματα  της χ.α Όμως ρε ξάδελφε κάπως μας τα …μασάς. Πώς είναι δυνατόν να είσαι περήφανος για τους  ανιδιοτελείς αγώνες και τις άδολες ιδέες του πατέρα σου (αριστερός με εξορίες και φυλακές) και συνάμα να υποστηρίζεις ότι ".. αν η καταδίκη της χ.α ειναι νίκη της Δημοκρατίας θα φανεί" Ε όχι και τέτοιες αισχρές ….απατηλότητες.
        Πάμε στο άλλο, η διαστρέβλωση και η πλύση που έχεις υποστεί, διαφαίνεται περίτρανα από τη μισή και στρεβλή θέση για τον Κατσιμήτρο. Ναι, υπήρξε μέγας ήρωας, που έχυσε το αίμα του στο Αλβανικό έπος πολεμώντας μέχρις εσχάτων κατά των φασιστών επιδρομέων αλλά μετά έγινε  Κουίσλινγκ στην κυβέρνηση Τσολάκογλου και δικάστηκε στη γνωστή δίκη των δωσιλόγων, προδοτών το 1945 επί εθνικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.



   Το να υποστηρίζεις δε ότι συνελήφθη από τον ΕΛΑΣ το ΄44 δεν είναι ή δόλιο ψέμα ή φτηνή προπαγάνδα και δη κρατική; Με αυτή ακριβώς την αισχρή διαστρέβλωση, βεβήλωση της Ιστορίας το μετεμφυλιακό κράτος στελέχωσε με τέτοια αποβράσματα, με δωσίλογους, χίτες και ταγματασφαλίτες, όλα τα όργανά του, αστυνομία,  στρατό, δημόσια διοίκηση, αλλά και την ίδια τη δικαιοσύνη με το απαίσιο χαρτί κοινωνικών φρονημάτων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου