theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΖΑΧΑΡΩ



      Λίγες μέρες μετά την ιστορική απόφαση της καταδίκης της περιβόητης Χρυσής Αυγής στη σελίδα "ΕΝΕΡΓΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ ΖΑΧΆΡΩΣ" έγινε μια ανάρτηση με την παραδίπλα εικόνα, στην οποία μάλιστα πολλοί πατριώτες έσπευσαν να συνηγορήσουν και να συνταυτιστούν. 
Και ξαφνικά για ανεξήγητους λόγους, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας την κατέβασε μέρα μεσημέρι. Θεωρώ ότι ήταν μέγα λάθος, ωμή παρέμβαση  στην ελευθερία του λόγου και κατάλυση  ύψιστου δικαιώματος της γνώμης.   Έχουν δίκιο οι άνθρωποι, πρωτίστως η κυρία Τζούλια και όλοι όσοι  συντάχθηκαν μαζί της, ότι δολοφόνοι είναι και οι μεν και οι δε, και μάλιστα μισητοί και βρωμεροί πακιστανοί λαθρομετανάστες, ενώ οι άλλοι είναι δικοί μας,  Έλληνες πατριώτες με τιμή και αίμα! 
   Εντάξει μια απλή ανθρωποκτονία ήταν και έγινε μέγα πολιτικό θέμα ενώ οι άλλη με κοτρόνες στο κεφάλι πέρασε στα ψιλά  γράμματα.
 Οι άνθρωποι,  φυσικά είναι όλοι τους δεξιοί, και πιθανότατα εθνικόφρονες, αλλά ποτέ δεν χάιδεψαν   τους νεοναζιστές και δεν έβαλαν περικεφαλαία, ούτε φόρεσαν εκείνα τα ειδεχθή μπλουζάκια. 
 Τι δηλαδή; Επειδή βρέθηκαν ορισμένοι από τη δεξιά, ας είναι και υπουργοί και αντιπρόεδροι της κυβέρνησης, που ενώ τόσα χρόνια αλληθώριζαν  και χάιδευαν τους νεοναζί και επώαζαν το αυγό του φιδιού του φασισμού, 
τώρα τρέχουν να πιάσουν γωνίτσα στο αντιφασιστικό στασίδι, όπως έκαναν και οι χίτες και ταγματασφαλίτες Γερμανοτσολιάδες μετά την απελευθέρωση που στελέχωσαν μάλιστα και το κράτος;  Ε, δεν πρέπει να τους πάρει όλους η μπάλα.
   Και γιατί να τους χρεώσουμε όλους αυτούς στη δεξιά; Τέτοια πράγματα στερούνται εντελώς της ιστορικής αλήθειας.                 Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ούτε ξεπλένουν την εγκληματική  οργάνωση Χρυσή Αυγή, ούτε είναι ρατσιστές, ας χρησιμοποιούν χρυσαυγίτικο μέσον.    
 Είναι όλοι τους δημοκράτες, νομοταγείς και ευυπόληπτοι  Ζαχαραίοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου