theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

     Δημοσιεύεται σήμερα & στην "Πρωινή"   

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟ & ΔΥΝΑΤΟ

         Προχτές μετά από δημοκρατικές διαδικασίες εξελέγη ο νέος συντονιστής της Νομαρχιακής του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ο συν. Παναγιώτης Φλεβοτόμος από την Αμαλιάδα. Την ίδια μέρα στη σχετική μας ανάρτηση κυριαρχούσε μια εμβληματική  παρουσίαση και των δυο υποψηφίων όπου αποδεικνύονται το μεγαλείο του κόμματός μας, οι σημαίες μας, τα αδιαφιλονίκητα προτερήματά μας.[δες εικόνα]
            Είναι οι βασικές αρχές κι αξίες της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής Αριστεράς: η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η ισότητα και η ελευθερία, ενάντια στον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό, τον ρατσισμό, την πατριαρχία και τον φασισμό.
    Όλα μαζί με τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης κι ως απαύγασμα το ήθος και το ύφος αποτελούν τον συνδετικό μας ιστό, για τον ίδιο σκοπό, τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας.  
     Σταθερός οδικό μας χάρτη η δημοκρατία σε όλα τα κύτταρα της δημόσιας ζωής, όπου η συλλογικότητα αναδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή της έναντι της ατομικότητας και η αλληλεγγύη την ισχύ της έναντι του ανταγωνισμού. 
     Για μια άλλη φορά, έμπρακτη απόδειξη ήταν η προχθεσινή μας ανάδειξη του νέου  συντονιστή στην Ηλεία.

                                   Εμπρός λοιπόν προχωρούμε δυνατοί και ενωμένοι

  και σίγουρα θα σηκωθούμε ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου