theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΖΟΥΜΑ, ΠΟΤΕ & ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ...ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ!!!

ΔΗΜΟΣΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΣΤΗΝ "ΠΡΩΪΝΗ"



 Τον ανόσιο βιασμό της Νέδας από τα λιόζουμα των  ελαιοτριβείων που γίνεται  κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση  όλα αυτά τα χρόνια,  πολλές φορές τον έχουμε καταγγείλει δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, Στα κιτάπια μας  έχουμε στοιχεία από το 2012  κλικ  εδω, το 2016 κλικ ΕΔΩ ο δε σχετικός νόμος για τα απόβλητα των ελαιοτριβείων ρητά από την 1-3-13 απαγορεύει οιαδήποτε διοχέτευση στο περιβάλλον.
  Λοιπόν πάμε στα πρόσφατα, τα   φετινά και να δείτε την εξέλιξη μια και ξανάρθε το θέμα στο προσκήνιο, με την πιο τραγελαφική μορφή. 
 Σας θυμίζω ότι εκεί γύρω στο τέλος Νοέμβρη που το θέμα με τα λιόζουμα ήταν στη φούρια του και η Νέδα είχε γίνει μαύρη από το κακό της, κάναμε καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες και των δύο γειτονικών νομών Ηλείας & Μεσσηνίας. Παρεμπιπτόντως κάναμε και  σύγκριση, με τα δικά μας ξεφτέρια να πηγαίνουν  αραμπά και οι άλλοι με Πόρσε. .
      Διαβάστε τη συνέχεια να σας σηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής σας.
    Λοιπόν  στις 23-11-20 μαζί με τον Κουμπαράκο κάναμε την καταγγελία στο Α. Τ. Ζαχάρως και την ίδια μέρα στην Εισαγγελία Κυπαρρισσίας, όπου μας διαβεβαίωσαν ότι η 
καταγγελία θα τους διαβιβαστεί από την αστυνομία. Πράγματι η καταγγελία μετά τις οδηγίες της   εισαγγελίας [3-12 - 20] μεταβιβάστηκε στο τμήμα Περιβάλλοντος και ζητούσε σε σύντομο χρόνο να προβούν σε αυτοψία. 
  Συνάμα  την άλλη μέρα επέδωσα ο ίδιος την καταγγελία στους δήμους Ζαχάρως & Κυπαρισσίας και την κοινοποιήσαμε και στις δυο αντίστοιχες περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου . 
    Για την άμεση ενέργεια των Μεσσηνίων  σας έχουμε αναφέρει ήδη και σηκώσαμε τα χέρια μας.  ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ ΕΔΩ
      Αλλά και ο δήμος  Ζαχάρως ενήργησε γρήγορα  κι αμέσως στις 25-11-20 μεταβίβασε την καταγγελία στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πύργου όπως λένε τα έγγραφα δίπλα, πράγμα που τότε μας το είχε  διαβεβαιώσει ο ίδιος δήμαρχος Ζαχάρως κ. Αλεξανδρόπουλος, δηλαδή ότι η καταγγελία έχει διαβιβαστεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Όμως αν και μας είχε διαβεβαιώσει ότι σε ένα δεκαήμερο θα ζητήσει σχετικό απολογισμό, η απάντηση ήρθε μετά τις γιορτές και επομένως ούτε απολογισμό ούτε τίποτα. Ας είναι ...
Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω γιατί αυτό δεν είναι τίποτα.
  Σύμφωνα λοιπόν με το 3ο έγγραφο η περιβόητη 
                 αυτοψία έγινε  στις 21-12-20. 
Δηλαδή μετά περίπου από ένα μήνα και ορίστε το πόρισμα υπογεγραμμένο από δύο υπαλλήλους του τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Ηλείας. 
"ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΜΕ ΤΊΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ" 
 Μάλιστα  βεβαιώνουν μαζί με τα άλλα ..επιστημονικά ευρήματα [νερά διαυγή ..] ότι  δεν υπήρχαν καθόλου ΟΣΜΕΣ, Όλα μέλι γάλα. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 

  Την απάντηση δε, την πήραμε τον Γενάρη αλλά προέκυψε το οξύ θέμα με τις ανεμογεννήτριες, οπότε το αφήσαμε στην άκρη μια και ήταν ... καμένο θέμα.
      Όμως  πραγματικά πρέπει να είναι τζιμάνια, σαΐνια οι δικοί μας.  Αλήθεια έχω μια μεγάλη απορία, η αυτοψία έγινε στην κοίτη ή πάνω από τη γέφυρα, καθότι για να κατέβει κάποιος στο ποτάμι είναι αδύνατο χωρίς ντόπιο οδηγό. Τουλάχιστον στην κοίτη θα έβλεπαν τις πέτρες και τα χορτάρια μαύρα, σημάδια του αποτρόπαιου βιασμού..

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 
ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌΣ ΕΜΠΤΥΣΜΌΣ.

Για το άλλο έγκλημα, την αμμοληψία θα τα πούμε λίαν προσεχώς.....Εκείνο είναι που είναι...Για τις ...αρκούδες, 3 φορές εμπτυσμός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου