theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΔΑ

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ & ΨΟΦΑΝΕ
Ν Α   Γ Ι Α Τ Ι   Η   Η Λ Ε Ι Α    
 Α Γ Κ Ο Μ Α Χ Α    Σ Τ Ο    Τ Ε Λ Ο Σ 

     Όπως λέγαμε προχτές για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Νέδα με το θανατηφόρο λιόζουμο, την Τετάρτη 25/11, κάναμε καταγγελία αυτοπροσώπως στην αστυνομία Ζαχάρως, απευθυνθήκαμε στην Εισαγγελία και συνάμα μεταβιβάσαμε την καταγγελία στους δήμους Ζαχάρως και Κυπαρισσίας αλλά και στις δυο Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου μια και η Νέδα είναι το φυσικό σύνορο των δύο νομών Ηλείας και Μεσσηνίας.


   Ιδού λοιπόν τα πρώτα αποτελέσματα:

   Δήμος Ζαχάρως
    Το πρωί της Παρασκευής επισκέφτηκα το δημαρχείο της Ζαχάρως, όπου συνάντησα τους αντιδήμαρχους, Αλτάνη [1] και Βλάχο. Στην ερώτησή μου τι έγινε με την καταγγελία στη Νέδα ο αντιδήμαρχος Χρήστος Βλάχος [ ο Κυρ. Δήμαρχος έλειπε ...] με σοβαρό ύφος και στιλ μπλαζέ της εξουσίας, όπως οι κλητήρες στα υπουργεία, μου απάντησε: εξετάζεται. Μα τόσες μέρες; ρωτάω. Ε ξ ε τ ά ζ ε τ α ι μου ξαναλέει ρητά και χωρίς ίχνος επιδεκτικότητας. 

    Το μεσημέρι επικοινώνησα με τους άλλους τρεις εμπλεκόμενους και ιδού η αντίδρασή τους:

     Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
       Η γραμματέας κ. Λάζαρη έλειπε και μια άλλη κυρία με ενημέρωσε ότι ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης λείπει και το θέμα θα το εξετάσουν από Τρίτη μια και τη Δευτέρα έχουν τοπική αργία[Αγίου Ανδρέα ]

     Περιφέρεια Πελοποννήσου 
       Το πρόβλημα το παρέπεμψαν στην Αντιπεριφέρεια  Μεσσηνίας, ως άμεση  αρμόδια υπηρεσία και μου έδωσαν το τηλέφωνο του αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστασόπουλου. Αμέσως η γραμματέας του κ. Ρουμπίνη με ενημέρωσε ότι ήδη από χτες, δηλαδή την Πέμπτη, το αρμόδιο τεχνικό τμήμα έκανε αυτοψία και έρευνα σε όλα τα παρακείμενα λιοτρίβια στη Νέδα και αναμένεται η έγγραφη αποτίμηση. Μάλιστα δέχτηκε να μου την διαβιβάσει αύριο, την Τρίτη. Την ευχαρίστησα και αναμένουμε...

      Δήμος Κυπαρισσίας
    Η ενημέρωση της γραμματείας ήταν άμεση. Υπόψη η ώρα ήταν 2 μεσημέρι και δη Παρασκευής. Υποστήριξε δε ότι το θέμα δεν είναι της αρμοδιότητας  του δήμου αλλά της Περιφέρειας, του τμήματος Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Και μου τόνισε να τηλεφωνήσω σήμερα στις 12. 
      
      Ως προς το έγκλημα πιστεύω παρά τους προχθεσινούς φόβους και αμφιβολίες [2], ότι θα έχουμε αποτέλεσμα!
  Για τα πρόβατα που ψοφάνε τα συμπεράσματα δικά σας .... 

[1] Τον ρώτησα φυσικά για τη χτεσινή του παραίτηση από πρόεδρος του ΓΟΕΒ, η απάντηση καθώς και άλλα τα περί της ΄..προεδρικής ανακοίνωσης και άλλων τινών σε άλλη μας ανάρτηση. Από τώρα σας αναγγέλλω ότι η παραίτηση έχει τη δική της ιστορία. 
[2] Μακάρι χίλιες φορές να υπάρξουν αποτελέσματα, αλλά με την ευκαιρία τι ήταν κι αυτό πάλι: Η εισαγγελέας θα κρίνει, σύμφωνα με την καταγγελία, εάν γίνει μήνυση. 
Εδώ νομίζω, στην κρίση, υπεισέρχονται οι οι άνωθεν & έξωθεν παρεμβάσεις, κυρίως πολιτικές

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ, ΣΤΗΝ "ΠΡΩΙΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου