theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΑ

 
     Μπράβο στον Δήμαρχο & σε όλους τους δ.σ. που δέχονται την πρόταση για εσπερινό σχολείο. Και μάλιστα απλώνουν και κόκκινο χαλί και καλά κάνουν. Αλήθεια υπάρχει κανάς άλλος δήμος που θα αρνιόταν; Και το διαφημίζουν σαν κατόρθωμα δικό τους.. Όμως πέρυσι που ο Φορέας διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής του Κυπαρισσιακού κόλπου υπέβαλε αίτημα για απλό οίκημα, ό κ. δήμαρχος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά ούτε καν το έφερε στο δ.σ., το απαξίωσε εντελώς! Τώρα όμως που θα του το φορέσουν καπέλο οι μεγάλοι του πάτρονες Άδωνης και Τζαβάρας θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει! 
    Ειρήσθω εν παρόδω  ο Τζαβάρας πήγε με την γνωστή ερώτηση  να βγάλει λαγό και έβγαλε θύελλες, φίδια. Πολύ το χαρήκαμε, θα γελάμε μέχρι να καταργηθεί το Π.Δ.  

    Όλα καλά κι όλα ωραία μας τα λέει η  δήμαρχος, κ. Δήμητρα. Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει, ως α.α. που είναι, εάν ο δήμος συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα της Ε.Ε. ή ενός υπουργείου ή και της Περιφέρειας; Γιατί η Κρέστενα συμμετέχει; Όπως π.χ. στο πρόγραμμα για τις αποχετεύσεις στα χωριά. Μήπως ο Μπαλιούχος είναι πιο όμορφος;
   Πάντως και η μεταστέγαση του παιδικού σταθμού στη Φασκομηλιά είναι έργο, κατόπιν ενεργειών  του εκ  Ζούρτσης κ. αντιδημάρχου και απορώ γιατί δεν αναφέρεται!

Μάλιστα! Σύμφωνα με πληροφορίες μας κι αυτό το 
έργο είναι κατόπιν ενεργειών του αντιδήμαρχου κ. Βλάχου.


Εγώ πάντα λέω μπράβο στην Τριανταφυλλιά κι ας πέταξε τα 
ροδοπέταλα και έγινε Φιλιώ. Αυτά να τα βλέπουν ο φίλοι μου ο 
Λύσανδρος κι ο Γίγαντας που ...βυσσοδομούν ακαταπαύστως
Ποιος τον πιάνει τον Κοροβεσάκο...με την πολύ κλανιά & εξάτμιση....
Νικολάκη πόσα ακούμπησες; { ξέρει αυτός τι λέμε} 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου