theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ...

       Το παρακάτω κείμενο το κοινοποίησα
 στα Μ.Μ.Ε έντυπα και ηλεκτρονικά του 
νομού μας, μαζί και το άρθρο "Συνεργατισμός 
 ή Βαρβαρότητα" το οποίο ήδη δημοσιεύτηκε 
 στις εφημερίδες "Πρωϊνή και "Πατρίς". 
 
      Είναι παραδεχτό τοις πάσι ότι η οργάνωση και λειτουργία του αγροδιατροφικού συμπλέγματος και δη της πρωτογενούς  παραγωγής είναι κάκιστη, άθλια. Επίσης παραδεχτό είναι ότι αυτή αποτελεί τη γενεσιουργό  αιτία όλων των δεινών του τόπου μας με αποτέλεσμα την  κατάταξη του νομού μας, εν γένει γεωργοκτηνοτροφικού, στις τελευταίες θέσεις της οικονομίας της χώρας.
   Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο έπακρο,   η επιστρατευμένη πανστρατιά   για την σωτηρία, είναι "τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής". Αυτή η επιστράτευση πρέπει να έχει …ΟΛΑ τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και μη, του νομού μας μπας και σπρώξουμε τους ηγήτορες του τόπου μας , βουλευτές και δημάρχους, και ενεργοποιηθούν. Βεβαίως καλώς ενδιαφέρονται για το ευζήν αλλά     μας λείπει το ζην. Όλα,  διαπιστώσεις, αίτια, αποστροφή των ιδίων των αγροτών κίνητρα κ.τ.λ. έχουν  τόσα χρόνια αρκετά αναλυθεί, αλλά το  πολυπόθητο και δύσκολο είναι το δια ταύτα. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι  τα σχετικά άρθρα που θα σας αποστείλω, αρχής γενομένης από το «Συνεργατισμός ή Βαρβαρότητα».

       Οι καιροί ου μενετοί!!!

[Η δικαιολογία του covid–19 είναι ύποπτη υπεκφυγή και έλλειψη ευθύνης. Η καλλιέργεια ας αρχίσει από τώρα,  μια και επίσης θα αποτελέσει  τονωτικό ελιξίριο στο εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα της ψυχικής μας υγείας, λόγω καραντίνας, κόντρα την κοινωνική μας αποστασιοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου