theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ & Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

        Από την αρχή κάνω τη γνωστή έκκληση "Θου .....τω στοματί μου" γιατί έμεινα ξερός με την αντίδραση της πολιτείας και συγκεκριμένα με τις αρχές της Τάξεως & Ασφάλειας και μαζί και της Εισαγγελίας. Περίμενα του κερατά, ότι κάτι θα κάνουν άμεσα, έστω για τα μάτια του κόσμου. Αλλά πού; Στην κοσμάρα τους! 
    Λοιπόν, όπως σας το είχαμε δηλώσει στην προηγούμενη επικοινωνία μας, πήγαμε με τον κουμπαράκο στο αστυνομικό τμήμα της Ζαχάρως και κάναμε καταγγελία για το περιβαλλοντικό έγκλημα.  Θα στείλουν μας είπαν την καταγγελία στην εισαγγελέα και αυτή θα τους καθορίσει τι να πράξουν. Κι αυτά τα πάρε-δώσε όλα υπηρεσιακά με τη γνωστή ταχύτητα. Ας είναι..

     Μετά αμέσως πήγαμε στην εισαγγελία Κυπαρισσίας για να κάνουμε μήνυση για το γεγονός. Η γραμματεία μας δήλωσε ότι αφού κάναμε καταγγελία στην αστυνομία δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο. Στην επιμονή μου να κάνουμε μήνυση ήταν κατηγορηματική  ότι η εισαγγελέας θα κρίνει εάν πρέπει να γίνει μήνυση αφού εξετάσει την καταγγελία που θα του μεταβιβάσει το αστυνομικό τμήμα Ζαχάρως. 
   Όπως φαίνεται η υπόθεση του βιασμού με τα πάρε-δώσε   θα περάσει και ποιος τον είδε, ποιος τον πιάνει, τον δράστη, τον βιαστή, τον....κακούργο, πού λέει ο λόγος. Πιάσ΄ το αβγό και κούρευτο. 
  Δικηγόρος δεν είμαι αλλά αναρωτιέμαι, εάν κάποιος καταγγείλει στην αστυνομία ένα βίαιο συμβάν π.χ. εναντίον μια γυναίκας δεν θα τρέξει η αστυνομία να την προστατεύσει; Εδώ που βιάζεται το περιβάλλον, η επιδερμίδα των ανθρώπων γιατί δεν ενεργούν ανάλογα; Αλλά τρέχουν σαν χελώνα, όπως ακριβώς μας παράγγειλε ο πολύπειρος φίλος και κοινωνικός αγωνιστής, ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος που έχει κάνει καταγγελίες με τη σέσουλα ότι:
  :Μακάρι να δράσει άμεσα η Δικαιοσύνη....Αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις για το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο  σας όμως, που δεν σταματάτε να πράττετε το καθήκον σας κατά συνείδηση... 
     Αχ ρε Σωτήρη μάλλον θα βγεις αληθινός;
     Πάντως την άλλη εβδομάδα  θα "ενοχλήσουμε πάλι τους εμπλεκόμενους δυο Δήμους και τις Περιφέρειες. Η βαρυσήμαντη  ΄διακήρυξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, που είναι και Κυπαρισσαίος ηχεί σαν καμπάνα:
"τα ελαιοτριβεία θα ελέγχονται αν λειτουργούν όπως έχουν επιδοτηθεί -ως διφασικά δηλαδή-, ενώ έλεγχοι θα γίνονται ακόμα και κατά την παράδοση του πυρήνα στα πυρηνελαιουργεία. Παράλληλα, θα υπάρχει συνεργασία και με το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον, δήλωσε ο περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «προτάσσουμε πάντα την δημόσια υγεία. Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, δεν θα ανοίξει κανένα πυρηνελαιουργείο χωρίς να διαθέτει τις απαιτούμενες από τον νόμο προϋποθέσεις".
     
Εδώ είμαστε και βλέπουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου