theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΛΌ

 



  Για το άλλο μεγάλο και στυγερό έγκλημα, την παράνομη αμμοληψία που έκανα καταγγελία ιδιοχείρως στην Εισαγγελέα τον Οκτώβρη του 2019, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Η  Εισαγγελέας Κυπαρισσίας παρά την αρνητική αυτοψία του τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Ηλείας [Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα,]  δεν έβαλε τη δικογραφία στο αρχείο αλλά διέταξε περαιτέρω έρευνα. 
   Για να πω την αλήθεια, μια από εδώ, μια από εκεί με τα τρέχοντα το είχα ξεχάσει το θέμα, αλλά να που ήρθε  πάλι στην επιφάνεια.  
    Επί του παρόντος με κάλεσαν  σε κατάθεση και να βάλω και μάρτυρες. Το θέμα είναι ότι από τους πατριώτες συγχωριανούς οι περισσότεροι σε πολύ ψηλό ποσοστό 95%τα περιβαλλοντικά θέματα [αμμοληψία , κοπή πεύκων, οχήματα στην αμμουδιά, λιόζουμα] δεν τα θεωρούν καν αδικήματα, [1] οι δε υπόλοιποι ξέρουν που ξέρουν και πολύ καλύτερα από μένα αλλά προτιμούν τη ...σιγή. Ξέρετε ποιον θα υποδείξω μάρτυρα; Τον ίδιο τον πρόεδρο της Κοινότητας που είναι και ο εντεταλμένος  φύλακας και προστάτης των κοινών αγαθών, του Περιβάλλοντος. Για να δούμε τι θα πει και  τι θα καταθέσει μια και υπάρχει  η μαρτυρία του από παλιά. 
    Τα  ξαναλέμε. λοιπόν.....
    Δείτε το βιντεάκι, περσινό  μεν   αλλά καλό!


[1] Πριν πολλά χρόνια,  ο τότε κοινοτάρχης και Μαυρογιαλούρος προσπάθησε εν μία νυχτί με δήλωσή του στην Εφορία Ζαχάρως να ιδιοποιηθεί το καλύτερο φιλέτο στην παραλία του Αγίου Νικολάου.  Ένα τσιράκι του και αντιπρόεδρός του, κάγχαζε περιγελώντας όσους το καταγγείλαμε: "Τι κάνετε έτσι; Πήρε τίποτα από την περιουσία σας; Άμμος είναι" Τότε εξέδιδα μια εφημεριδούλα και όλα αυτά είναι καταγραμμένα με το νι και με το σίγμα. ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Πάνε βέβαια από τότε 40 χρόνια, αλλά δυστυχώς και σήμερα ή ίδια αντίληψη και συνηγορία επικρατεί εις άπαν το χωρίον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου