theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ" Π.Δ.

 Το κείμενο είναι γραμμένο 
πριν το ..πατατράκ του ΣτΕ

     Πραγματικά νόμιζα ότι ο δήμαρχος μετά από τόσα που έχουν γραφτεί και μετά από ρητές διαβεβαιώσεις από κάθε  αρμόδιο, υπουργείο και από όλους τους πολιτικούς κυβερνητικούς και μη, ότι θα το εχει πάρει απόφαση  ΌΤΙ ΠΛΕΌΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να καταργηθεί  εκείνο το περιβόητο Προεδρικό Διάταγμα.
     Τελευταία αναφορά στο θέμα  είναι η στεντόρεια φωνή προς αφύπνιση στην ανάρτηση προχτές 5-2-21 που ο  ΜΤΠ τα λέει απλά και σταράτα: 
....Αν στα βουνά αποφάσισαν να στήσουν ανεμογεννήτριες ας σκεφτεί η νέα Δημοτική Αρχή τι θα χτίσουν στις παραλίες και στους κάμπους αν δεν υπάρξει προστασία του περιβάλλοντος. Η περιοχή θα γίνει σαν τη Λούτσα και το Τολό και για να πας για κολύμπι θα πληρώνεις εισιτήριο στα ξενοδοχεία.  Με αφορμή όσα γίνονται με τις ανεμογεννήτριες, ας σκεφτούν όσο είναι καιρός τι θα γίνει μπροστά στα σπίτια μας και μέσα στις αυλές αν αρθεί η περιβαλλοντική προστασία της περιοχής.
     Μαθαίνω λοιπόν ότι ο δήμαρχος έχει αποστείλει σε όλους τους Κοινοτάρχες του δήμου επιστολή όπου τους καλεί να μαζέψουν υπογραφές για την κατάργηση του Π.Δ. Μάλιστα δε σε όποια ευκαιρία, επίσκεψη, συνεύρεση, όπως στο τελευταίο δ.σ.  τους ζητάει και τα...ρέστα.
Καταλαβαίνετε πού έχει φτάσει το πράγμα;
    Έχει  καταντήσει εντελώς τραγελαφικό. Τέτοια λυσσώδης εμμονή σίγουρα απαιτεί επιστημονική διερεύνηση. Μα να υποστηρίζουν νυν και τέως δημοτική αρχή και όλοι οι δομέστιχοι, οι ερίφηδες και οι κάθε μορφής και είδους ζεβζέκηδες ότι  η πολιτεία, τα κόμματα και όλοι οι φορείς και οργανώσεις και αυτή ακόμη  η Ε.Ε. με απάτες και παρανομίες έχουν στραφεί εναντίον της περιοχής μας, πλέον δεν δύναμαι να το κατατάξω. Ούτε τοπικισμός δεν είναι καθότι  ο τοπικιστής είναι προσκολλημένος και υποστηρίζει τα συμφέροντα του τόπου του αδιαφορώντας πλήρως  για τα ευρύτερα εθνικά ή τα γενικά της ανθρωπότητας. Εδώ μόνο ιδιοτελή συμφέροντα υπεισέρχονται που τα έχουν μεταλλάξει εντέχνως με λαϊκίστικο μανδύα σε συμφέροντα του λαού, του τόπου.   
   Με ένα λόγο έτσι ακριβώς φέρεται και ενεργεί ο Ερντογάν, ο Τούρκος Σουλτάνος. Όλοι θέλουν το κακό της Τουρκίας. Και εδώ υποστηρίζουν ότι  ΟΛΟΙ με το Π.Δ. παραβιάζουν τη νομιμότητα, το δίκιο και ακόμα το Δημοκρατικό πολίτευμα. Οι άνθρωποι έχουν απολέσει κάθε έννοια απλής λογικής. Ο "ΤΡΑΜΠΙΣΜΌΣ" σε όλο του το μεγαλείο. Σε άλλη μας ανάρτηση θα αναφερθούμε περισσότερο σε αυτή τη νοσηρή ...πολιτική που στο δήμο μας οι απόψεις της έχουν γίνει σημαία. 
Διαβάστε στην τελευταία σημερινή ανάρτηση και το διάγγελμα του Αλεξανδρόπουλου στο τελευταίο φύλλο της  Μακιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου