theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΙ ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ...ΒΑΡΒΑΤΟΣ

   Επειδή το γοργόν και χάρη έχει, αύριο Τρίτη, κι ας θεωρείται άτυχη  και γρουσούζικη μέρα,  εν πλήρη..οργασμώ και μέθεξη θα επιτελέσουμε την 1η σύσκεψη  της παρέας που λέγαμε χτες, προκειμένου να προβούμε άμεσα στη συγκρότηση του συλλόγου των λεχριτών, ρεμαλιών της Πελλίνης. Μεσημεριάτικα .....
   Βασικά θα προηγηθεί η κοπή της πίτας, όπως ήδη εξαγγείλαμε την Παρασκευή από αυτό εδώ το βήμα.



  Βασικά θα ορισθεί ο τίτλος του συλλόγου, Λεχρίτες ή Ρεμάλια ή και τα δύο και θα τεθούν οι βάσεις και οι αρχές  λειτουργίας του. Εξαρχής τονίζεται ότι ο Σύλλογος θα είναι αντίθετος σε κάθε μορφή εξουσίας  και ξένος σε κάθε κηδεμονία, από κόμματα, θρησκείες ή πρόσωπα. Βασικές αξίες θα είναι η ενσυναίσθηση  και η συμπερίληψη με κύρια αρχή λειτουργίας την άμεση Δημοκρατία. Οπότε ο μοναδικός τρόπος επιλογής για κάθε πόστο και δράση θα είναι η κλήρωση.
  Ήδη δε στα πρώτα μέλη προστέθηκαν κι άλλα: Ο Μήτσος Τόγιας, ο ζωγράφος της γειτονιάς, Ο Δημητράκης, ο Παύλος, ο Τασούλης, εκπρόσωπός το ηρωικό σώμα των πυροσβεστών, ο μέγας ιατρός Κίμων και ο δικηγόρος της γειτονιάς Ο Θοδωράκης, ο συνονόματος. 
Λίαν χαρμόσυνο είναι η συμμετοχή των πρώτων γυναικών, οι κυρίες Ελένη,  Ναταλία, Φανή, Λίτσα, αλλά και η συμμετοχή δυο από τη Ζαχάρω, Κουμπαράκος και Αρφάνης [1] .
Ες αύριον τα σπουδαία!!!  
[1] Στη Ζαχάρω επίκειται να κάνουμε παράρτημα του συλλόγου, μια και υπάρχουν αρκετοί ...επαναστάτες λεχρίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου