theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Η ΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΩΤΣΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ!!!

Σίγουρα "αγαπητέ μου" δεν είμαι από τη δική σου Ζαχάρω και αυτών που έχουν ποιότητα και είναι στον δικό σου κατάλογο. Τέτοια ποιότητα όπως όμοια με εκείνη των τσολιάδων, ταγματασφαλητών, κουκουλοφόρων και μαυραγοριτών, θερμοκήπιο κάθε είδους μπουμπουκιών ο κατάλογό σου.
    
   Στην ανάρτηση της 24-4-21 [κλικ ΕΔΩ], που επιχειρήσαμε μια μικρή  
κοινωνικοπολιτική ανάλυση της Ζαχάρως τονίζαμε μεταξύ άλλων ότι "    Η ιστορία  επαναλαμβάνεται, μόνο που τη δεύτερη φορά  ως φάρσα. Στα χρόνια  του πολέμου και στην κατοχή η πόλη έγινε  άντρο τσολιάδων, ταγματασφαλητών, κουκουλοφόρων και μαυραγοριτών, θερμοκήπιο κάθε είδους μπουμπουκιών. ......Βεβαίως σε ένα τέτοιο αντιδραστικό κλίμα υπήρξαν και αρκετές εξαιρέσεις προοδευτικών, αριστερών ανθρώπων με πιο γνωστό τον Νίκο ΓκότσηΣτα επόμενα χρόνια όλο αυτό το συνονθύλευμα  ακολούθησε την πεπατημένη και ως συρφετός σωρεύτηκε και όπως ήταν φυσιολογικό αγκάλιασε τη χούντα. .....Το ποσοστό των καραμπινάτων χουντικών στη Ζαχάρω ξεπερνούσε κατά πολύ το γενικό ποσοστό της χώρας που περίπου κυμαινόταν στο 20-30%. Από αυτό τον συρφετό με την ομοιογενή  πολιτική χροιά αλλά την έντονη κοινωνικόοικονομική ανομοιογένεια, οι περισσότεροι ακολούθησαν τον Καραμανλή,  αρκετοί τον Ανδρέα και άλλοι ακολούθησαν ακροδεξιά  μορφώματα (χρυσή αυγή κτ.λ.)  και τώρα όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη. 
      Όλος αυτός ο εσμός  με την πρώτη ευκαιρία, όπως τότε με την χρυσή αυγή και τώρα  με την κηδεία του Κοκού, σηκώνει κεφάλι και επιδίδεται σε απροκάλυπτες  .προσκλήσεις προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν την Ιστορία. Προσκλήσεις όμως   κωμικοτραγικές, γραφικές λόγω του επιπέδου τους και της διαχρονικής αγραμματοσύνης, που είναι χαρακτηριστική παθογένεια ολόκληρης της ελληνικής Δεξιάς. Αγραμματοσύνη βέβαια που δεν σχετίζεται με κάποιου είδους λαϊκότητα, αλλά με τη βαθιά απέχθεια ακόμα για την έννοια της καλλιέργειας.
    Τσιμουδιά δεν έβγαλαν τόσα χρόνια για τα "έργα & τις ημέρες' των περιβόητων τελευταίων  δημάρχων [Μένης, Πανταζής, Αλεξανδρόπουλος], Γιατί; Μα είναι σάρξ εκ των σαρκών τους!  
Ο κ. Αριστοτέλης λοιπόν, ο θεωρητικός και ο "πατήρ" όλων λίγο μετά την ήπια απάντηση στο σχόλιο μου
 [Αριστοτελης Κωτσελης  Εγώ Θοδωρή μου στέκομαι ενάντια σ' αυτούς που μετατρέπουν το δράμα σε κωμωδία.Επειδή ο λόγος μου πρέπει να'στέκει στο επίπεδο του σοβαρού, δεν θα σχολιάσω το σχόλιό σου.Καλό σου βράδυ!!!

 τού'ρθε  νταμπλάς στο κρανίο μου έστειλε ατομικά στο messenger  το εξής και με απέκλεισε: 


 Αγνωστε "φίλε", προσωπικά δεν είχα την ΑΤΥΤΧΙΑ να σε γνωρίσω.Προφανώς Ζαχαραίος δεν μπορεί να είσαι γιατί οι Ζαχαραίοι έχουν κάποια ποιότητα. Όμως, πρέπει να σου πω ότι όταν εσύ γεννήθηκες, εγώ βίωνα τις αρνητικές επεμβάσεις των Ανακτόρων στη ζωή μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που στο Δημοψήφισμα του 1974 ψήφισα την κατάργηση της Μοναρχίας. Μαθήματα από άσχετοιυς δεν δέχομαι. Επειδή ο κατάλογοις ο δικός περιλαμβάνει άτομα με ποιότητα, από σήμερα δεν ανήκεις σ΄αυτόν. Αναζήτησε τα ινδλάλματά σου στα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής και εσύ και ο Σύλλογός σου.



     Ας απαντήσουμε εν ολίγοις με δυο λόγια:

Είμαι με τη Ζαχάρω του θρυλικού Νίκου Γκότση, [κλικ ΕΔΩ] που αποτελεί το μεγαλύτερο τέκνο της αλλά κάποιος από το συνάφι σας τον κατέδωσε και δικοί σας τον σκότωσαν.
Είμαι από τη Ζαχάρω των Μαρτύρων [κλικ ΕΔΩ] Γεωργίου Ζήρου (που πάλι κάποιοι με 'ποιότητα" δικοί σας και δη πρώτα ξαδέλφια του, κατακρεουργήσαν), Θανάση Τερζή (Μπαρέλα] και Δημητρίο Κολόκα..
Για το άλλο δε που γράφεις ότι το '74 ψήφισες την κατάργηση της μοναρχίας, μπράβο σου!!! Αλλά για τι το μ με κεφαλαίο κύριε δάσκαλε; Και γιατί τέλος πάντων μου το γράφεις προσωπικά και όχι στον "τοίχο" σου να το μάθουν και οι ...ποιοτικοί φίλοι σου;
Όμως κ. Κωτσέλη ή τότε ήσουν εν πλήρη συγχύσει ή τώρα που συμφωνείς με τις μπούρδες τους.....
Διάλεξε!!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το να γράφεις συνέχεια μπούρδες νομίζοντας ότι τους βάζεις όλους στη θέση τους, μήπως πρέπει να το κοιτάξεις;
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή