theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΜΑΣ

 ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ

Οι Περιφερειάρχες …ανακάλυψαν τον …Καϊάφα

O Περιφερειάρχης Φαρμάκης και συνακόλουθα ο Αντιπεριφερειάρχης Γιαννόπουλος μετά από 4 χρόνια ηγεσίας τους στην Περιφέρεια για πρώτη φορά αναφέρθηκαν στην πολύπαθη Λιμνοθάλασσα  Καϊάφα. Δε μίλησαν (προφανώς λόγω της ιδιοσυγκρασία τους) ούτε για τα 17 εκατομμύρια χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ 2014-2020) από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο 2018 όπου προέβλεπε ολοκληρωμένη παρέμβαση αναβάθμισης-αποκατάστασης στην περιοχή της λίμνης Καϊάφα, με αρχικό προϋπολογισμό της Ά φάσης 5 εκατομμυρίων ευρώ. Δε μίλησαν όταν άρχισαν τα έργα, δε μίλησαν ακόμα και όταν εδώ και ένα χρόνο σταμάτησαν αναιτιολόγητα και με ευθύνη της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) τα έργα,. Δεν είναι πρωτοφανές. Το ίδιο έπραξαν και οι βουλευτές της ΝΔ, αφού  πρώτα απέτυχε η προσπάθεια οικειοποίησης του, μετά «ούτε φωνή ούτε ακρόαση», από και τους λαλίστατους ηγήτορες μας, που τα κόμματα τους ερήμωσαν τον Καϊάφα..
Μόλις προχθές, ο κ. Φαρμάκης μίλησε! Και τι είπε; «Να μεταφερθεί το έργο στο τρέχον ΕΣΠΑ με «γέφυρα»!!! Ο δε κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι «παρά τις συνεχείς οχλήσεις του ίδιου αλλά και του Περιφερειάρχη προς την ΕΤΑΔ, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση»!!!
Τι σόι Περιφερειάρχες είναι; Η «δεκανέας» ΕΤΑΔ, γράφει τους «στρατηγούς» στα παλιά της παπούτσια!! Για να τους τσιγκλήσω, τους ενημερώνω ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ με πήρε τηλέφωνο να αποσύρω (!) δημοσίευμα για τη μη πληρωμή εκτέλεσης του έργου, γιατί λόγω κορονοϊού
(!) άργησαν, αλλά ετοιμάζονται να το κάνουν…Και προφανώς τον έγραψα…

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΙΝΗ" ΣΗΜΕΡΕ & ...ΠΡΙΝ





Ο Κ.Δήμαρχος που βλέπει ενότητα και ανάπτυξη;
Ή έχει ψευδαισθήσεις ή μας δουλεύει...
Που είναι η Νατάσα, ο Άρης και ο Παναγιώτης;



ΤΙ ΕΙΠΕ Η Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΆΦΑ;
ΤΟ Π.Δ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου