theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ" ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ

 ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

     Τις προάλλες βλέπω μια ανάρτηση ενός Πιπερούδη στο fb και μου σηκώθηκαν οι τρίχες. Ένα αισχρό και χονδροειδέστατο κείμενο από ένα βιβλίο ενός ανεκδιήγητου  "γραφικού αντικομουνιστή" που ανένηψε τα μετεμφυλιακά χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται.  Ναι για τα μετεμφυλιακά χρόνια του τρόμου, των διώξεων και των κατατρεγμών των ανθρώπων της Εθνικής Αντίστασης, αυτά  τα λόγια και τα γραφτά ήταν άκρως αναγκαία και απαραίτητα για την καθεστηκυία τάξη που συμπεριλάμβανε όλα τα είδους τα  αποβράσματα.                                           Ταγματασφαλίτες, Χίτες, Μπουραντάδες, επίορκοι δικαστές, στρατιωτικοί και                             χωροφυλάκοι και όλοι οι δωσίλογοι  και Κουίσλιγκ …………
   Μάλιστα ενημερώθηκα ότι ο τύπος είναι Ζαχαραίος και συνταξιούχος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού.  Αμέσως έγραψα ένα καυστικό και έντονα επικριτικό σχόλιο. Όμως επέλεξα και έστειλα ένα άλλο εντελώς περιπαικτικό με πολλές μεν αλλά σκωπτικές έμμεσες δόσεις χλευασμού.
    Ορίστε τι  μυαλό κουβαλάνε και τι επίπεδο έχει ο  Πιπερούδης και οι όμοιοι του.      Κουκούτσι μυαλό!! 
    Όχι μόνο δεν κατάλαβαν τίποτα αλλά  το χειροκρότησαν κιόλας, τόσο απαίδευτοι είναι,  Πράγμα που επιδίωξα ώστε να τον ξεβρακώσω και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. 
 Και έτσι έγινε....
    Αλλά και το άλλο, μια και εδώ όλοι μας ξέρουμε τα κουτάλια του άλλου, καθόλου δεν διερωτήθηκαν πώς θα συμφωνήσει με τέτοιες ακροδεξιές και χρυσαύγουλες μαλακείες ένας άνθρωπος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ 70 ετών που τόσα χρόνια αντιπαραβάλλεται και  τις καταπολεμά, με όσο σθένος και δύναμη διαθέτει; Και μάλιστα όταν αυτός ο αγώνας γίνεται δημόσια και φανερά τα τελευταία 15 χρόνια συνεχώς στο διαδίχτυο [https://yannitsochori.blogspot.com
Τέτοιοι  κουραμπιέδες του φασισμού είναι!!!




Διαβάστε όλα τα κείμενα:

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
             ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ                                                                    Περικλής Πιπερούδης
Με αφορμή τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή κ. Νίκου Παππά για τον αστυνομικο, για φασιστάκους κλπ, θυμήθηκα τη σελίδα 73 του βιβλίου, το εξώφυλλο του οποίου αναρτώ. Διαβάζουμε λοιπόν στη σελίδα 73 : " Μόλις ενεφανίσθη ο Φασισμός ως κίνημα στην Ιταλία ( 1919), τόσον ραγδαίως ογκούμενον και παρασύρον τα πάντα και τους πάντας, οι θεωρητικοί της Κόμιντερν διηρωτήθησαν. Τι είναι τούτο; Πως ερμηνεύεται; Ο Μάρξ δεν λέγει τίποτε περί εμφανίσεως τοιούτου κινήματος. Πού και πως τοποθετείται κοινωνικώς, ιστορικώς, οικονομικώς, πολιτικώς;
Και ως ήτο επόμενον έδωσαν κατ'αρχήν την ευκολωτέραν ερμηνείαν, πάντοτε βέβαια επί τη βάσει του " ιστορικού υλισμού". Οι μεγάλοι δάσκαλοι της Κόμιντερν, οι....... , εκήρυξαν ότι " ο εν Ιταλία εμφανισθείς Φασισμός ήτο η στυγνοτέρα και άνευ προσχημάτων αντίδρασις της ιταλικής κεφαλαιοκρατίας και ότι ο Φασισμός, ως τοιαύτη αντίδρασις, είναι η τελευταία προσπάθεια του Καπιταλισμού να κρατηθή, ότι είναι συνεπώς κατάστασις προσωρινή και φαινόμενο παροδικό και ότι σύντομα θα καταρρεύσει, δια ν'αφήσει πλέον ελεύθερον τον δρόμον και το πεδίον εις τον.... κομμουνισμόν.
Αργότερα, μετά το 1923,....όταν ο Μουσολίνι και ο Φασισμός του είχον συγκεντρώσει το σύνολον σχεδόν της ιταλικής εργατικής τάξεως εις το φασιστικόν κόμμα, όταν τούτο απεδείχθη κόμμα επαναστατικόν, επίσης στραφέν και πλήξαν την ιταλικήν κεφαλαιοκρατία και όλα τα ιταλικά αστικά κόμματα, τότε, έ τότε, εβγήκεν εις το προσκήνιον ο ΛΕΝΙΝ, όστις διέγνωσε πλέον τα πράγματα και δεν ωρρώδησε ποσώς να κηρύξη φανερά και δημόσια, ότι " ο Φασισμός και ο Κομμουνισμός είναι αι δυο αντίθετοι όψεις ενός και του αυτού πράγματος"!!! Και προσέθεσε το γαλλικόν ρητόν:
" Κάθε μετάλλιον έχει και την αντίθετόν του όψιν"........
=======================
Το περιπαικτικό σχόλιο

Κύριε Περικλή καλημέρα. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω στη Ζαχάρω για να σας συγχαρώ [1] και να σας ευχαριστήσω για την τόσο καταπληκτική ανάρτηση, που ομολογώ μου άνοιξε τα μάτια.. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η πραγματικότητα είναι τόσο διαφορετική από αυτή που μας πιπίλιζαν.
Έμαθα επιτέλους ότι:
- Ο Μάρξ δεν έχει αναφερθεί καν στο φαινόμενο του φασισμού ασχέτως εάν αυτός ο όρος ενεφανίσθη επί Μουσουλίνι, Έπρεπε να το προβλέψει [2]
- Ο φασισμός ήταν και είναι επαναστατικό κόμμα-κίνημα και ενάντια στην κεφάλαιοκρατία και στα αστικά κόμματα είναι μεγάλη αλήθεια κι ας είναι γραμμένη από έναν ανανήψαντα κομμουνιστή, το 1953, εποχή του τρόμου και του ρετσινόλολαδου, όπως λένε….
Εγώ ήξερα ότι είναι κατά του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας και μια όψη του Καπιταλισμού. Λέτε ότι είναι λάθος;
Τέλος απορώ και ενίσταμαι εντόνως που ενώ ο Λένιν ρητά «κήρυξε δημόσια ότι Φασισμός και ο Κομμουνισμός είναι αι δυο αντίθετοι όψεις ενός και του αυτού πράγματος" γιατί όλοι οι Μαρξιστές και οι εν γένει κομμουνιστές ισχυρίζονται με πάθος το αντίθετο και μάλιστα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, όπως κι εγώ πριν σας διαβάσω. Αυτό καν δεν το γνώριζα…
Βέβαια έχω μερικές αμφιβολίες και προβληματίζομαι για την ιστορία και την πολιτεία του συγγραφέα του βιβλίου. [Γραμματέας του ΚΚΕ, βουλευτής, μέγας γραφικός αντικομμουνιστής όπως τον χαρακτήρισε ο Φρέντυ Γρμανός, αρχηγός της περιβόητης φασιστικής οργάνωσης 3 Ε, σχέδιο Περικλής και ….] αλλά τέλος πάντων αυτά είναι ….ασήμαντη παρωνυχίδα μπροστά στην …αλήθεια και την πραγματικότητα.
[1] Επίσης να συγχαρώ και τους σεβαστούς: Παναγ. Ζιάγκα,συμμαθητής μου με μεγάλη οξυδέρκεια, τον Χαρίλη Ζήρο και τον Παναγιώτη Κατσάμπουλα που για την συγκατάθεσή τους και μάλιστα από τους πρώτους.
[2] Άλλο πράγμα η αναλυτική αναφορά του Μάρξ από το 1850 του Βοναπατρισμού και της αστικής τάξης, Έτσι δεν είναι; Εσείς τι λέτε επί του θέματος;

Το καυστικό και έντονα επικριτικό σχόλιο
      Κύριε Πιπερούδη μπορείς να πιστεύεις και να είσαι ότι θες αλλά να μη λες και διαδίδεις τέτοιες χοντράδες και μπούρδες.
     Τέτοια σας έμαθαν στη στρατιωτική σχολή; 
         Αδύνατον!!!
       Μα τέτοια φανερή βλακεία «Ότι ο ΛΕΝΙΝ, όστις διέγνωσε πλέον τα πράγματα και δεν ωρρώδησε ποσώς να κηρύξη φανερά και δημόσια, ότι " ο Φασισμός και ο Κομμουνισμός είναι αι δυο αντίθετοι όψεις ενός και του αυτού πράγματος" κανείς μα κανείς άνθρωπος κομουνιστής και μη, δεν μπορεί να το αποδεχτεί! 
    Για δε το ότι ο Φασισμός ήταν και είναι προοδευτικό ΄κίνημα απαξιώ οιαδήποτε απάντηση. Τη δίνει ο τραγικός και ολέθριος Χίτλερ….
Μα καλά τον πιο «γραφικό αντικομουνιστή» βρήκες να προβάλεις; Για δες στο διαδίχτυο τι φρούτο ήταν!!!
Αλλά αφού συμφωνεί ο συμμαθητής μου ο Ζιάγκας, ο Χαρίλης και ..λοιποί, όλα τα παραπάνω τα παίρνω πίσω.
Ουστ κωλοφασίστες και κλούβια χρυσαύγουλα…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου