theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο Αλεξανδρόπουλος νικητής και τροπαιούχος

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ!!! 

        Πριν ένα μήνα περίπου κλικ ΕΔΩ με την ευκαιρία της επίσκεψης του συνδυασμού του Κώστα Αλεξανδρόπουλου στο Γιαννιτσοχώρι έγραφα ότι ετούτο το χωριό, από φρούριο του Πανταζάρα στις προηγούμενες εκλογές ολόκληρο θα ψηφίσει  Αλεξανδρόπουλο.
   Επίσης τόνιζα ότι με  μεγάλη πιθανότητα η "Δυναμική Πρωτοβουλία" του Πανταζάρα δεν θα κατεβάσει συνδυασμό στο Γιαννιτσοχώρι, αλλά ούτε θα έχει και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από το ίδιο χωριό. 

      Μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών επιβεβαιώθηκα κατά 99%.  Ο Πανταζής δεν  κατεβάζει συνδυασμό στο Γιαννιτσοχώρι, και όπως όλα δείχνουν  ο δικός του υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  θα λάβει ψήφους μετρημένους ....στα δυο χέρια
     Βεβαίως η μεγάλη ανατροπή και η νίκη φαινόταν εδώ και πολύ καιρό. Στις 11/2/18 κλικ ΕΔΩ  τόνιζα ότι:  
 Όλα τα σημάδια και τα μηνύματα διατυμπανίζουν και συνηγορούν ότι 
   Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ    ΓΚ Ρ Ε Μ Ι Ζ Ε Τ Α Ι   Τ Ο    Π Α Ν Τ Α Ζ Ι Σ Τ Α Ν 

Αξιοσημείωτο είναι ότι είχα μια προαίσθηση ότι Ο Παναταζάρας τελικά βλέποντας ότι θα πάθει μεγάλη συντριβή δεν θα εκτεθεί καθόλου. [2] Και τούτο ανεξαρτήτως εάν υπάρχει ή όχι κώλυμα του "Κλεισθένη" για τη  συμμετοχή του στις εκλογές μια και το μητρώο του είναι άκρως επιβαρυμένο.
   Η χθεσινοβραδινή όμως εμφάνιση του Αλεξανδρόπουλου στο χωριό με όλο το δυναμικό του, τους αυριανούς  δημοτικούς   σύμβουλους και η ομιλία  [1] του ήταν πέρα για πέρα αρχηγική, με τον αέρα του αυριανού δημάρχου. ¨Όπως και εσείς θα συμφωνήσετε όταν θα αναρτήσω το σχετικό βίντεο η ομιλία ήταν πρώτα από όλα ενωτική απέναντι σε όλους τους δημότες, ψηφοφόρους και μη, ήταν μεστή με λόγια απλά και σταράτα και απόλυτα ρεαλιστική.
    Πλέον ο καινούργιος αέρας της εκ βάθρων ανάστασης του δήμου και της λειτουργικής κανονικότητας μέσα στις ράγες του νόμου. ξεκίνησε από το Γιαννιτσοχώρι, το πιο νότιο χωριό του δήμου.   
      Πρέπει δε να υπογραμμίσουμε   ότι ο κόσμος είχε κατακλύσει το μαγαζί οπότε η ομιλία έγινε με την "εξέδρα"  προς τα έξω που ήταν οι περισσότεροι. 





.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου