theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Χίλια μπράβο!!! Ο Παπακώστας είναι και παπάς και ζευγάς.

     

   Στην κυριολεξία μπαϊλντίσαμε και κάναμε αχ  και βαχ για να φύγει εκείνος ο περιώνυμος  και ανεκδιήγητος παπάς. Αυτός δεν ήταν "εκπρόσωπος" του Θεού, αλλά ούτε και του διαβόλου ακόμα.  Μέχρι που κατάφερε ο αθεόφοβος με την απαράδεκτη συμπεριφορά του να μην τον χαιρετά ούτε ένας συγχωριανός. 

Και τι δεν του καταμαρτυρούσαν. Κι εμείς συνηγορώντας τα μέγιστα τον έχουμε στολίσει καταλλήλως κλικ ΕΔΩ.
       Εντέλει  μετά από 40 χρόνια περίπου ξεκουμπίστηκε, λόγω ανωτέρας βίας, όχι τίποτα άλλο αλλά από βαθιά γεράματα. 
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!  
Τέλος πάντων με αυτά και τα άλλα  μας ήρθε ο Παπακώστας Καλογερόπουλος,  εγγόνι  του Ντίνου Κούτσικα και ανιψιός του Λυμπέρη.  
   Ο Παπακώστας λοιπόν πληρεί τα πλείστα του καλού και άξιου ιερέα. Εν ολίγοις ο παπάς λόγω θέσης και φύσης στην ενορία του ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλός ποιμένας σε ΟΛΑ τα πρόβατα του ποιμνίου του, αλλά και καλός ζευγάς, μεθερμηνευόμενο να είναι μπροστάρης σε όλες τις ανθρωπιστικές ανάγκες πιστών και άπιστων ανεξάρτητα του χρώματος, της φυλής, της θρησκείας. [1]   
Στην πρώτη μου αναφορά πέρυσι, με την ανάληψη  των καθηκόντων, τον προσκάλεσα και παπά και ζευγά. Μετά τα πρώτα δείγματα κλικ ΕΔΩ έχουμε και το τελευταίο, που όλοι μας έχουμε καθήκον να συμβάλουμε.




[1]  Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά στον χριστιανισμό τελικά επικράτησε ο παυλιανισμός όπου κυριαρχούν ο μισογυνισμός, ο ρατσισμός και η περιφρόνηση στη ζωή, στο σώμα και στον έρωτα. Συνυφασμένα όλα αυτά με την αμορφωσιά οι περισσότεροι κληρικοί είναι μαύροι, κατάμαυροι όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Οι περισσότεροι και από τον άμβωνα ακόμα σέρνουν τα πάνδημα στους αλλόθρησκους. Τύφλα νάχουν οι Τζιχαντιστές και οι μουτζαχεντίν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου