theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καλομελετήσατε; Αλίμονό μας ... Έρχονται .....

Από την φίλη μας την Ελένη
1) Ο Βρούτσης δήλωσε ότι οι 120 δόσεις βλάπτουν την οικονομία
(υποστήριξε ότι "η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία, αλλάζει την κουλτούρα των πληρωμών και όσον αφορά στον υγιή ανταγωνισμό γίνεται τροχοπέδη για τις συνεπείς επιχειρήσεις και τον συνεπή πολίτη»).
2) Η Ξαφά  είπε ότι πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις 
(Με σκληρές εκφράσεις εναντίον της οικονομολόγου Μιράντας Ξαφά επιτέθηκε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την περικοπή συντάξεων.
Με ένα ιδιαίτερα ειρωνικό της άρθρο στα «Νέα», η Έλενα Ακρίτα επικρίνει την Μιράντα Ξαφά εφ'όλης της ύλης. Διαβάστε τι έγραψε στα Νέα:
          Η γλυκούλα Μιράντα Ξαφά
Την αλήθεια θα την πω, της έχω μεγάλη αδυναμία αυτής της γυναίκας. Εχει αυτό το πράο, το καλοσυνάτο, το ευπροσήγορο που σε γεμίζει ζεστασιά και σε κάνει να πιστεύεις σε ένα καλύτερο αύριο. Το βλέμμα της στάζει γλύκα, σου έρχεται να κουρνιάσεις στην αγκαλιά της γιατί αγάπη μου, μερικοί άνθρωποι είναι ευλογημένοι, τέρμα. Εκπέμπουν ένα φως, μια λαμπρότητα, ένα μεγαλείο ψυχής. Οπως η Μιράντα Ξαφά.
Γι" αυτό δεν μπορώ να πιστέψω τη δήλωση που έκανε για περαιτέρω περικοπή συντάξεων. Οπου «περαιτέρω περικοπή συντάξεων» σημαίνει όσο έζησες έζησες κι ό,τι πήρες πήρες. Πλέον θα πηγαίνεις να πληρωθείς στο ΑΤΜ κι αυτό θα σου βγάζει μισό ντενεκέ λάδι, μπομπότα και μεταξωτές κάλτσες με ραφή – ο λατρεμένος vintage συνδυασμός των μικροσυνταξιούχων....) 

3) Αισχρό σχόλιο «γαλάζιου» στελέχους για την Κούνεβα μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών
(Ο Κώστας Στεφανίδης, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναγράφει στο προφίλ του είναι μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ και συντονιστής ετεροδημοτών, αναρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη δουλειά της η κυρία Κούνεβα, καθώς ψάχνει «γυναίκα για γενική το Σάββατο».) Η ΝΔ μετά τις αντιδράσεις τον διέγραψε.
Δικό μου
[Αμ ετούτο; Ναι φίλοι μου αυτή είναι η Δεξια....]
Ακούστε τον Υποψήφιος βουλευτή της ΝΔ Αριστοτέλης Αιβαλιώτης, πρώην στέλεχος της Μαοικής ΠΠΣΠ, που απειλεί: «Θα σας συμπεριφερθούμε όπως στους αιχμαλώτους πολέμου».
https://left.gr/news/ypopsifios-voyleytis-nd-tha-sas-symperiferthoyme-opos-stoys-aihmalotoys-polemoy-vinteo 
και τούτο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου