theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Ένσταση κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακάει!!!

Η ΕΛΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ 
Ο Πανταζάρας στην κοσμάρα του &
οι λεβέντες στην ...νιρβάνα τους 


!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

         Μετά την μη ανακήρυξη της "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" της παράταξης του Πανταζή το προηγούμενο Σάββατο από το αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηλείας με την 19/2019 Απόφαση, όπως έχουμε αναφέρει στην έκτακτη ανάρτηση της Κυριακής ο Πανταζής έκανε ένσταση ακύρωσης της εν λόγω απόφασης υποστηρίζοντας ότι  η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, έληξε  στις 18 Ιανουαρίου του 2019, ένα χρόνο μετά τη δικαστική απόφαση που την επέβαλε. Αυτό έλεγε  και στο βίντεο της Τετάρτης το οποίο δημοσιεύσαμε  τρεις φορές λόγω της μεγάλης του επικαιρότητας.
  Εν τω μεταξύ από  την Κυριακή ο Πανταζής  περιφέρεται με αρκετούς λεβέντες τους στα χωριά και διατυμπανίζει ότι μέσω υψηλότατου προσώπου το ζήτημα λύθηκε οπότε η ένσταση θα είναι θετική και θα επιτρέπεται η συμμετοχή στις εκλογές και του συνδυασμού του και αυτού του ιδίου. Παντού κούναγε ένα χαρτί και έλεγε: Εδώ το έχω, τη Δευτέρα θα είναι υπογραμμένο. Προχωράμε ακάθεκτοι..[1]
 Και όλα στέκουν λίαν καλώς με τον  Πανταζάρα να ποζάρει στο εκλογικό κέντρο, στο πιο περίοπτο μέρος της πλατείας. [2]
    
  Δεν είμαστε νομικοί αλλά τονίζουμε δύο πράγματα:
  • Η απόφαση του Πρωτοδικείου 19/2019 είναι σαφέστατη και κατηγορηματική
 
  • Στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκαν 3 συνδυασμοί επειδή δεν ανέφεραν ρητά τους υποψηφίους τους για τη δημοτική κοινότητα της Τριανδρίας, Έγινε ένσταση και από τους τρεις χωρίς  τελικά κανένα θετικό αποτέλεσμα.    Η γενική εικόνα από παρόμοιες περιπτώσεις που έφθασαν στα δικαστήρια στο παρελθόν είναι ότι τέτοιου είδους ενστάσεις απορρίπτονται [efsyn 15/5/19] 

[1] Το εντελώς παράλογο και άκρως ανησυχητικό είναι πώς ΟΛΟΙ οι οπαδοί του τον πιστεύουν όπως οι μουσουλμάνοι τον Μωάμεθ και  αντί να του ρίξουν ένα ντεχνέκι τρέχουν από πίσω του, στην κυριολεξία σαν τα πρόβατα!
[2] Για τους γνωρίζοντες την τοπογραφία της Ζαχάρως, το εκλογικό κέντρο του Πανταζάρα είναι εκεί που ήταν το Φαρμακείο της Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου