theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο Πανταζής τους "έδωσε" εν ψυχρώ, βλακωδώς!!!

Χαριτωμένο αν και προ 10ετίας και.
Από την Κανελίτσα μας
Πραγματικά ο Πανταζάρας όχι μόνο αυτοκτόνησε  αλλά πήρε μαζί του ολόκληρο τον συνδυασμό κυρίως για τους παρακάτω δυο λόγους
α] Αλήθεια ποιοι δικηγόροι τον συμβούλεψαν; Ή ο ίδιος πήρε την απόφαση να το παίξει νταής ή οι δικηγόροι είναι ..βλάκες. Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός καθότι ο νόμος είναι σαφέστατος.
Το 65 άρθρο, του Ποινικού Κώδικα ορίζει ότι το αποτέλεσμα της ολικής ή μερικής αποστέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων αρχίζει μόλις η απόφαση γίνει αμετάκλητη και αμετάκλητη έγινε με την 1180/16-7-18, οπότε λήγει τον Ιούλιο του 19. Και τώρα ο αθεόφοβος μιλά για πραξικόπημα! 
(Τα ίδια ισχύουν και για το πρωτοπαλλίκαρο τον Μπάμη.

¨Όμως πρέπει να τονίσουμε τα εξής:
  •   Έκανε αίτηση χάριτος (ίσως 3 φορές), επομένως οι δικηγόροι τα ήξεραν όλα   και καλώς τον συμβούλεψαν, ο ίδιος το έπαιξε νταής και έφαγε το κεφάλι του.
  • Από την άλλη δεν έχει και τη ηλικία να το παίξει ήρωας-όπως νομίζει-για μια χαμένη τετραετία [εκλεγμένος και κουραφέξαλα] για να επανέλθει σε 5 χρόνια.                          Φέξε μου και γλίστρησα" Τι να άλλο να πούμε ή να εικάσουμε, η ψυχή του ανθρώπου είναι πιο βαθιά κι από το βάθος του Ατλαντικού, όπως έγραψε ο μέγιστος Λοτρεαμόν...
β] Ο νόμος 4555/18 [Κλεισθένης] δίνει το δικαίωμα, άρθρο 14(18,4β) στο κατατεθέν  συνδυασμό να μην ορίζεται ο υποψήφιος δήμαρχος με ένδειξη αλλά τότε να θεωρείται υποψήφιος δήμαρχος ο πρώτος υποψήφιος του συνδυασμού. Αυτό έπρεπε να κάνει ο Πανταζής για να μην συμπαρασύρει όλο το συνδυασμό στο γκρεμό.
Εκτός κι αν όλα τα έκανε συνειδητά. Από τον Πανταζάρα όλα τα περιμένω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου