theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Ζαχάρω βράζει στο ζουμί της!!!

    Ο δήμος και δη η δημοτική αρχή μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις βρασμούς και αναβρασμούς. ΄
    Ο Πανταζάρας ακόμα διατυμπανίζει παντού, όπου βρεθεί και σταθεί, ασύστολα και προκλητικά ότι όλα θα πάνε καλά, κόντρα στην στην ψυχρή πραγματικότητα που τονίζεται σαφέστατα στην 19-2019 απόφαση του Πρωτοδικείου Ηλείας. Η πραγματικότητα είναι ότι από τις 16-7-18 βρίσκεται σε ετήσια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και επ΄ αυτού έχει κάνει ψευδή δήλωση, μετά μάλιστα από την μη ευόδωση της αίτισής στην Επιτροπή Χαρίτων.

   Μέχρι χτες δεν έχει κάνει καμία ένσταση και πολύ πιθανόν να μην κάνει καθόλου. Εκείνος ο περιβόητος νομικός του σύμβουλος, ξέχασα το όνομά του, δεν υπάρχει πλέον. Οπότε είναι δυνατόν να υπάρξει δικηγόρος που θα βάλλει την υπογραφή σε μια τέτοια εμφανέστατα άστοχη και άσκοπη νομική πράξη ή θα εισηγηθεί κάτι τέτοιο;
 Πάντως χτες το βράδυ, τα μεσάνυχτα  κυκλοφόρησε στη Ζαχάρω μια φήμη ότι αμετάκλητα ακυρώθηκε η ανακήρυξή του και τούτο το blog  πήρε φωτιά, 150 άτομα την ίδια στιγμή το επισκέφτηκαν!  Χτες έγινε ρεκόρ, 1284 επισκέψεις, δηλαδή 53,5 την ώρα! Στην ουσία όχι δια 24 αλλά 16 (8 ώρες ύπνος) έχουμε 80,25 επισκέψεις/ώρα ή 1,33/λεπτό!!! 
   Τέλος πάντων μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο όλα θα λυθούν και το πράγμα θα τραβήξει το δρόμο του.
    Σχετικά τώρα με τα εκλογικά κέντρα και δη το "φάντασμα" που πλανιέται πάνω από τη Ζαχάρω. Μιλώ για το εκλογικό κέντρο του Πανταζάρα που στέκει προκλητικά στην πλατεία.
   Για το άνοιγμα κάθε εκλογικού κέντρου, όλων των υποψηφίων που επιθυμούν λαμβάνεται άδεια από την αστυνομία. Με την τελεσίδικη ανακήρυξη των συνδυασμών που κανονικά συμμετέχουν στις εκλογές  και τις σχετικές ενστάσεις , η ίδια η αστυνομία προβαίνει στις εξής ενέργειες:
  •  Αποστέλλει στον μη ανακυρηχθέντα υποψήφιο ειδοποίηση ότι πρέπει να κλείσει το εκλογικό κέντρο σε μια καθορισμένη διορία μιας ή δυο ημερών.
  •   Εάν έχει περάσει η προθεσμία και δεν έχει κλείσει προβαίνει σε σφράγηση.
Να το θυμάστε ότι εδώ είναι ακόμα Sugartown (είμαι πάνω από το νόμο και το κράτος) και το εκλογικό κέντρο του Πανταζή και να ακυρωθεί που είναι βέβαιο, θα διατηρηθεί, έτσι με την "μεγαλοπρέπεια"  του, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές...
   Ίδομεν...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου