theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΣ

             Πολλές φορές ξέρετε και τα .....πουλιά έχουν μιλιά κι αν δεν έχουν μιλιά έχουν νύχια γαμψά. Να χθες, αν και γενική απεργία,  ένα μαυροπούλι μάλιστα από εκεί ψηλά την Αρτέμιδα ήρθε και μου έφερε ένα σημείωμα με σπουδαία και τρομερά  μαντάτα.
             Το 1ο  λοιπόν είναι για τον δήμαρχο Ζαχάρως κ. Μπάμη για μια υπόθεση  από τότε με τη μεγάλη πυρκαγιά. Κάτι για μια σωλήνα, λέει, που ήταν εξωτερική και κάηκε και είχε αποτέλεσμα να μείνει ένα χωριό χωρίς νερό. 
  • Κύριε δήμαρχε είναι αλήθεια ότι σου έχει επιβληθεί από τη δικαιοσύνη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα; 
  • Έχει ορισθεί δικάσιμος;
Περιμένουμε τον κύρ. Μπάμη, να δούμε τι θα μας πει...
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ......

            Το 2ο μαντάτο είναι ένα μεγάλο μπουγιουρντί, ΄΄ενα τσουνάμι. Έρχεται από το Εφετείο της Πάτρας, μπορεί και να έχει έρθει κιόλας και παρασύρει αρκετές κυρίες και κυρίους. Αρχίζει από την πρώην νομαρχία Ηλείας, Αμαλιάδα, Πηνία και έρχεται στο δήμο της SUGARTOWN (Δημαρχείο, πολεοδομία Ζαχάρω-αχ κύριε Δ/ντά από εκείνα τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη έδειχνες τι ...ματσαράγκας θα γινόσουν και μέσω παρα θίν΄αλός προσγειώνεται στον ωραίο Κακόβατο. Όπως θα καταλάβατε  πρόκειται για εκείνο το μέγα σκάνδαλο με τα τσουχτερά πρόστιμα στις καντίνες που μερικά φρούτα της νομαρχίας στηριζόμενοι σε ψευδείς βεβαιώσεις αρχόντων του Δήμου Ζαχάρως(1) αποφάνθηκαν και βεβαίωσαν παρανόμως ότι τα πρόστιμα επιβαρύνουν το Δήμο.
Πρόκειται για κακουργηματικές διώξεις και ...χορός καλά κρατεί...

(1) Το πουλί μου μίλησε και για έναν καινούργιο αντιδήμαρχο, εκτός από τους δυο ..γνωστούς και μη εξαιρετέους. Εγώ κάποτε του τα είπα, οπότε ...ουδεμία τύψη έχω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου