theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ομάδα Διαχείρησης Κρίσης


"Σήμερα χρειαζόμαστε αξιόπιστη Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης όπως γράφει και ο ΓΠ. Όχι διακομματική, αλλά αποτελούμενη από στελέχη διαφορετικών πολιτικών χώρων και πολιτικούς - τεχνοκράτες που θα δουλέψουν χωρίς να λογαριάζουν το πολιτικό κόστος. Με συντονιστή έναν έμπειρο πρωθυπουργό με ευρωπαϊκό κύρος. Μια ομάδα που θα θέσει το πολιτικό πλαίσιο, θα συμφωνήσει πάνω σε ένα mini πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, εντός της Ευρώπης και σε συμφωνία με τους δανειστές, με χρονικό ορίζοντα μέχρι τη δημιουργία του ESM. Που θα εγκαταλείψει τον πολιτικό αυτισμό και θα λάβει υπόψη της ότι, η δική μας σωτηρία δεν είναι αναγκαστική για τους άλλους.
Που θα καταρτίσει χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων, θα υπερασπιστεί τους αδύναμους με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα αρχίσει το ξήλωμα του πελατειακού κράτους, θα κηρύξει τον πόλεμο στη διαφθορά. Που θα μειώσει δραστικά τους εξοπλισμούς και θα διαχωρίσει την εκκλησία από το κράτος. Που θα μειώσει τα έξοδα του δημοσίου. Που θα αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία προς όφελος της κοινωνίας και όχι των συνδικαλιστών και των διαπλεκόμενων του δικομματισμού. Που θα στείλει εδώ και τώρα στη δικαιοσύνη τους καταχραστές.
Είναι καιρός στην Ελλάδα να ηγεμονεύσουν για πρώτη φορά, οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που αναζητούν πραγματική διέξοδο προς το συμφέρον της κοινωνίας, του λαού.
"Μη μαδάς τη μαργαρίτα: Ομάδα διαχείρισης κρίσης mhmadas.blogspot.com
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:  Έχει κανείς αντίρηση;  Οι προβληματισμένοι  ανήσυχοι ας δουν αυτό το blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου