theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΚΙΑΣ!!!


Κύριε Πρόεδρε και κύριε Δ/ντά

Επειδή πολλά χρόνια είμαι συνδρομητής της εφημερίδας σας, όταν έλαβα το τελευταίο φύλλο  αμέσως η προσοχή μου έπεσε στο κείμενο «Κίνδυνος για την Μακιστία» όπου κρούετε την καμπάνα του κινδύνου σε όλους τους συγχωριανούς σας και φίλους για πιθανή  παύση της έκδοσης, λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Και με την ευκαιρία αναφέρεστε στην ιστορική διαδρομή της εφημερίδας. Όμως κύριε Δ/ντα και κύριε Πρόεδρε[1] είσαστε άδικοι και αχάριστοι και την αχαριστία ουδείς την εκτίμησε. Ούτε ο Θεός  αλλά ούτε και ο Διάβολος τη συγχωράει! Δεν είναι κατάφωρη αδικία κύριοι που δεν αναφέρετε καν τον άνθρωπο πού  στην ανάσταση της εφημερίδας έπαιξε τον κύριο ρόλο; Ποιος το 1994 ανέλαβε την έκδοση επί προεδρίας του αείμνηστου Γρηγόρη Δημόπουλου, και την μετέτρεψε από μερικά φύλλα γραφομηχανής σε τυπογραφική έκδοση και την κράτησε μάλιστα 12σέλιδη εφημερίδα επί 9 ολόκληρα χρόνια;  Βεβαίως ο Ζώης Μπενάρδος δεν χρειάζεται υποστήριξη, αλλά η αδικία βγάζει μάτια!  
 Κατά τα άλλα θα αναρωτηθείτε αλλά και θα με κατηγορήσετε γιατί μπαίνω σε ξένα χωράφια.
Κύριοι  η Δημοκρατία που είναι ώριμο τέκνο της Ελευθερίας δεν έχει ούτε αποδέχεται όρια, συρματοπλέγματα. Δεν υπάρχουν ξένα και δικά μας. Η κρίση και η κριτική είναι υπεράνω όλων ακόμα και των νόμων. Είναι αδελφές της σκέψης και της φαντασίας.[2]





[1] Αλήθεια ο πολύ συμπαθής Στάθης έχει τη ψευδαίσθηση ότι είναι πρόεδρος;
[ 2] η ανωτέρω επιστολή απεστάλει με email   στο Δ/ντη της εφημερίδας κ. Βλάχο για να διαδαστεί από τον πρόεδρο της Γεν. Συνέλευσης που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου επειδή λόγω ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να παρευρίσκομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου