theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ

Από όπου και αν ακουμπήσεις το θέμα  του ΧΑΔΑ βγαίνει πολύ μπόχα. 
Τελικά δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας δημοτικός σύμβουλος που να έχει ανέβει στο Μαυροβούνι και να έχει επισκεφθεί τον περιβόητο ΧΑΔΑ. 
Για τον μείζονα και ελάσσονα αρχηγό της αντιπολίτευσης ούτε κουβέντα. Ο ελάσσων, ο Αγραπιδάς,  στο κάτω-κάτω  νιόπαντρος είναι και δικαιολογείται ας είναι και πρόεδρος του περιβαλλοντικού Συλλόγου(1). Η ουσία είναι μία για αυτόν τον σύλλογο. Όποια σχέση έχει η κατσίκα με το κρασί ακριβώς έχειν κι αυτός με το περιβάλλον και την οικολογία. Από τους 100 των μελών του οι 90 ενεργοποιήθηκαν τότε για να μη τους πάρει η Ιόνια Οδός την αυλή τους. Αυτή είναι η αλήθεια.Όλοι γνωριζόμαστε και από την καλή και από την ανάποδη. Όλα τα άλλα είναι φανφάρες και λόγια της Χαλιμάς. Εντάξει η ελάσσονα, η μείζονα όμως τι κάνει εδώ και 10 μήνες; Επουδενί δεν πρέπει ο Αλεξανδρόπουλος από τον οποίο ο κόσμος περιμένει πολλά, να τον διαψεύσει.
Αληθεύει κύριοι της αντιπολίτευσης ότι ΟΛΟΙ,  μα όλοι, ψηφίσατε  (εάν δεν πέσαμε θύματα στρεβλής ενημέρωσης) ΝΑΙ στην αγορά των παρακειμένων αγροτεμαχίων; Γιατί συμβάλλετε σε μια καραμπινάτη ...ανοησία; Μήπως πάτε όλοι να χτίσετε το νέον...Επικούρειο Π......; 
Αλί και τρισαλί!!!!


(1) Ας όψονται ο δάσκαλος ο Θοδωρής Παπακυριακόπουλος και ο Αριστείδης Αβραμόπουλος, που αν και τότε στις πρώτες εκλογές του συλλόγου "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" είχαν έρθει πρώτοι σε ψήφους, υποχώρησαν και όρισαν πρόεδρο τον Αγραπιδά. Που να ήξεραν πως θα τα έφερνε ο χρόνος..Πάντως ι μπράβο τους για την παραδοχή και συγνώμη!  
Παρεμπιπτόντως, αποστέλουμε τις ευχές μας στον Κώστα Αγραπιδά για μια ζωή χαρισάμενη και ευτυχισμένη!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου