theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

3 Μαρτίου: Αγίων Θεοδώρων

   Δε χάθηκε κι ο κόσμος να γράφουμε στα παλιά μας τα υποδήματα κάπου-κάπου τα ειωθότα και τα καλώς ή κακώς κείμενα. Απεναντίας κάθε παρέκκλιση είναι αναγκαία. Υπό αυτή την έννοια καλό μου φαίνεται να πηγαίνουμε καμιά φορά κόντρα στα έθιμα που επικρατούν στις ονομαστικές γιορτές.
και στο πουλάρι μου, το Νικολίνο καλός πολίτης



















     Έτσι λοιπόν σήμερα 3 Μαρτίου, που είναι η γιορτή των Αγίων Θεοδώρων - Θοδωράκης γαρ, Λάκης - θα πράξω ανάποδα. Σε όλες και όλους εσάς, ανώνυμους και επώνυμους, γνωστούς και άγνωστους,  φίλους, παραφίλους, κουμπάρους,ι συγγενείς και συντρόφους, όπου γης, εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πάντα να είστε καλά, εσείς και ό,τι αγαπάτε και χαίρεστε. Συνάμα να είστε   σε αγωνιστική εγρήγορση εντάσσοντας πάντοτες το ατομικό συμφέρον στο γενικό!!
Πριν 50 χρόνια....
    Με την ευκαιρία να εκφράσω τις εκ βάθους καρδίας μου ευχαριστίες σε όλους και όλες που τροφοδοτούν αυτό το Blog με τα επίκαιρα και καθημερινά σπουδαία. Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά, γιατί απο ποια να αρχίσω και σε ποιον να τελειώσω,  παρά μόνο στο φίλο μου τον Κάβουρα που κατοικοδιαμένει στην βασίλισσα  της Μακεδονίας, τη Βέροια για τις ευφυείς  του γελοιογραφίες.
    Πολλά φιλιά     
Θεόδωρος Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου