theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ {Η Ζούρτσα και τα περίχωρα ερωτουν και καταγγέλουν....}

          28/3/2012         
 Αποκαλύφθηκε η υποκρισία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ζαχάρως.Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους.

           Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε πριν λίγες ημέρες, στις 22 Μαρτίου 2012, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, να μην κατασκευαστή το Έργο «Ασφαλτοστρώσεις Φασκομηλιά- Κρύα Βρύση- Κοκκινόραχη – Δάφνες – Κοκκινόραχη – Νέδα» και να διαλυθεί η σύμβαση με τον εργολάβο. 
Αφού ο συγκεκριμένος εργολάβος ζήτησε τη διάλυση της σύμβασης, η μείζων αντιπολίτευση, έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση, για διάλυση της σύμβασης και άμεση επαναδημοπράτηση του ίδιου έργου Ασφαλτοστρώσεις Φασκομηλιά- Κρύα Βρύση- Κοκκινόραχη – Δάφνες – Κοκκινόραχη – Νέδα. 

        Άλλα όμως ήταν τα σχέδια της δημοτικής αρχής και των παραγόντων της στη Ζούρτσα.Είχαν αποφασίσει τα 156.000 ευρώ από την μη κατασκευή του έργου αυτού, να τα δώσουν για την κατασκευή: 
         1] της Εσωτερικής αγροτικής οδοποιίας της Άνω Φιγαλείας και την Τσιμεντόστρωση του δρόμου της Άνω Φιγαλείας προς τους καταρράκτες της Νέδα και
          2] την κατασκευή του έργου Εσωτερική – αγροτική οδοποιία Στομίου – Τσιμεντόστρωση δρόμου από Στόμιο προς Νεκροταφείο Στομίου, θέματα που ακολουθούσαν αμέσως μετά στην Ημερήσια Διάταξη.
         Η μείζων αντιπολίτευση επέμενε και ζήτησε την κατασκευή και των τριών έργων και καθαρά από την πρώτη στιγμή οι Ζάγκος Γ. Μπαλαδήμας Ι. και Κουκλαμάνης Α. ετάχθηκαν υπέρ της εξεύρεσης πόρων ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο να αδικούνται κάποια χωριά υπέρ κάποιον άλλων. Τέλος σύσσωμη στο σύνολό της η αντιπολίτευση ψήφισε την πρόταση της μείζονος για την άμεση επαναδημοπράτηση του έργου Ασφαλτοστρώσεις Φασκομηλιά- Κρύα Βρύση- Κοκκινόραχη – Δάφνες – Κοκκινόραχη – Νέδα. Την ψήφο του πρόσθεσε την τελευταία στιγμή και ο αντιδήμαρχος Κ. Κρανίτης αφού ήδη είχε φανεί ότι με την ψήφο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψηφίστηκε η πρόταση να μην κατασκευαστεί το έργο στη Ζούρτσα και να γίνουν οι δρόμοι στην Άνω Φιγαλεία και το νεκροταφείο του Στομίου.

                Ρωτάμε τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κρανίτη και τον πρόεδρο της Ζούρτσας Γ. Γρηγορόπουλο: 

  • γιατί δεν αγωνίστηκαν να μην φύγουν τα λεφτά από το έργο που ήταν προγραμματισμένο & χρηματοδοτημένο από την προηγούμενη Αρχή του Δήμου Φιγαλίας;
  • κ. Κρανίτη έτσι θα υπερασπιστείς το Δήμο Φιγαλείας: δεν έπρεπε να δώσεις τη μάχη, αφού μάλιστα είχατε μαζί σας σύσσωμη την αντιπολίτευση
  • έτσι επιστρέφεις στους δημότες τη δύναμη και τη θέση που ανέλαβες με τη δική τους στήριξη;
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG:
Αυτή η ανακοίνωση που λάβαμε ανώνυμα είναι πολύ κατατοπιστική της όλης πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για τα υπόλοιπα χωριά. Είναι η γνωστή και κατακριτέα κι από άλλες εποχές, όλων αυτών των ...σωτήρων, όπου γης. 
 Με δυο λόγια:Πολιτική πελατειακή, μικροπολιτική του διαίρει και βασίλευε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου