theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Στον δημοσιογράφο του Πύργου κ. Φάκο, ο οποίος διαχειρίζεται το blog "Ενδείξεις Αποδείξεις", έστειλα προχθές το παρακάτω σχόλιο-διαμαρτυρία, έτσι ενδεικτικά μια και απευθύνεται στο σύνολο των ομοτέχνων του, που τόσο καταφανώς έθαψαν στην κυριολεξία ένα τόσο σημαντικό γεγονός που πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στο νομό μας και όχι μόνο. Αναφέρομαι στη μεγάλη δίκη που διεξάγεται στην πόλη του  Πύργου για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 με κύριους κατηγορούμενους τούς τότε νομάρχη Ηλείας και δήμαρχο Ζαχάρως για εμπρησμό δάσους από αμέλεια, για εμπρησμό πραγμάτων από αμέλεια και για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.
  
      Γεια σου κύριε Φάκο
Να με συμπαθάς, εσύ με τόση δημοσιογραφική εμπειρία μήπως μπορείς να μου λύσεις μια μεγάλη απορία; Με τι κριτήρια αξιολογείς, π.χ. από την προηγούμενη Παρασκευή της 23 Μαρτίου, ως  υπέρτερα και σημαντικότερα νέα  τα διάφορα διαπιστευτήρια όλων των κυρίων-κυρίων που παρελαύνουν στο ιστολόγιο σου και όχι  τη μεγάλη δίκη της Ηλείας που άρχισε στον Πύργο για τη φονική πυρκαγιά με κύριους κατηγορούμενους τον πρώην νομάρχη μας και νυν  αντιπεριφερειάρχη κ. Καφύρα και τον έκπτωτο δήμαρχο Ζαχάρως κ. Χρονόπουλο Πανταζή; Βεβαίως όλοι οι προβαλλόμενοι είναι βουλευτάδες και πολιτευτάδες γνωστοί και μη εξαιρετέοι ... Σας απευθύνω αυτά τα λόγια που πραγματικά είναι μια διαμαρτυρία και μια κραυγή, ενδεικτικά σε σας καθότι το σύνολο των ΜΜΕ του νομού μας έπραξε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.


ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ :


       Κύριε Κόλλια, για να γράψω κάτι πρέπει να το έχω παρακολουθήσει. Τη δίκη για τις φωτιές δεν την παρακολούθησα για να γράψω κάτι κι επίσης, όπως ίσως έχετε διαπιστώσει τα κείμενα στο blog μου δεν είναι ρεπορτάζ, εκτός από ορισμένα για τα οποία έχω προσωπική άποψη. Μακάρι κάποιος που παρακολουθεί τη δίκη να μπορέσει να μου στείλει να δημοσιεύσω ότι αφορά αυτή.


Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου