theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

          Oταν έγραφα και σε αυτό το ιστολόγιο αλλά και στο άλλο τοπικό ιστολόγιο σχετικά με την έκπτωση του Πανταζή από το αξίωμα του δημάρχου υπερασπιζόμενος ότι αυτή η καταδίκη του τον καθιστά πλέον επικίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον αλλά και για το συμφέρον του δήμου,δέχθηκα πολλές επιθέσεις υποστηρικτών του διατείνοντας το επιχείρημα και τη σαχλή δικαιολογία «δεν έκανε και κανένα έγκλημα,φτωχά παιδιά έβαλε σε μια θέση για να φάνε ένα κοματι ψωμί και δεν είχε κανένα όφελος από αυτό».
        Με τη τωρινή καταδίκη κακουργηματικού χαρακτήρα πείσθηκαν πλέον για το ποιόν του χαρακτήρα του Πανταζή και των συνεργατών του?

Πείσθηκαν πλέον ότι καθίστανται επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον και για το συμφέρον του Δήμου και ότι η παρουσία του Πανταζή αν και έκπτωτος στο δήμο δημιουργεί υπόνοιες διαφθοράς?
      Γνωρίζουν τι σημαίνει καταδίκη εξαιτίας της παράβασης των όρων της απευθείας ανάθεσης έργων και γιατί ο νομος αποδίδει σε αυτή την παράβαση κακουργηματικό χαρακτήρα?
   Είναι προφανές ακόμη και στους διαθέτοντες ελάχιστο μυαλό,ότι αποδίδει κακουργηματικό χαρακτήρα και τιμωρείται διότι παραβιάζει τους όρους της διαφάνειας εκτέλεσης των εργών και υποκρύπτει συναλλαγή διαφθοράς σε βάρος του δήμου και κατεπέκατασιν των δημοτών.
      Και δεν έγινε μόνο μια φορά,ώστε να δικαιολογηθεί ότι καποιο λάθος εγινε ρε αδελφέ η υπήρχε μια εκτακτη ανάγκη η οποία επρεπε να ικανοποιηθεί άμεσα.Η παράβαση αυτή έγινε κατ’εξακολουθησιν που σημαίνει ότι κάποιοι επωφελούνται συστηματικά από αυτό.Αλλα και αν δεν είναι ετσι τίποτε δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.Δεν υπάρχουν προσφορές ώστε να επιλεγεί με διαφάνεια η περισσότερο συμφέρουσα προσφορά.
           Ακόμη και σήμερα εξακολουθουν να το κάνουν όταν κατατμίζουν ένα μεγαλο εργο σε μικρότερα κομάτια ώστε να έχουν την ευχέρεια της απευθείας ανάθεσης.
Καταλαβαίνετε κύριοι γιατί η Ελλάδα και κατεπέκτασιν ο Δήμος παει κατά διαόλου?
Και την ευθύνη την εχουμε όλοι εμείς που συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε.
        Την ευθύνη την έχει και η αντιπολίτευση του Δήμου που ανέχεται την παρουσία του στο δημοτικό κατάστημα για να κινεί τα νήματα αν και έκπτωτος της λειτουργίας του δήμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου