theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΙΣΤΑΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 
ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
 ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ Κ.ΒΛΑΧΟ 
  Εμείς οι Μακισταίοι καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες να αναστήσουμε το Χωριό μας από τις καταστροφές της φωτιάς. Επειδή είχαμε πολλές ενδείξεις για την ποιότητα του νερού με δική μας πρωτοβουλία, έξοδα και με τις οδηγίες του ΓΧΚ λάβαμε δείγματα και δημοσιεύσαμε τα αποτελέσματα στην εφημερίδα μας.
Στα προηγούμενα δημοσιεύματα του Blog του κ. Κόλλια έχουμε να παραθέσουμε τα εξής:
Στην ανάρτηση « Η ΜΑΚΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ» και συγκεκριμένα στην Ερώτηση: «Γιατί σε όλο το άρθρο δεν καταλογίζονται από ΚΑΝΕΝΑΝ οι ευθύνες εκει που πρέπει;»
   Απαντούμε “ότι το θέμα νερό είναι πολύ σοβαρό και εμείς το αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη σοβαρότητα. Κύριος στόχος μας είναι να έχουμε ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ”. Η Μακιστία δεν σχολίασε καν τα αποτελέσματα της ΔΕΥΑΖ και αναφέρει οτι θα επανέλθει στο επόμενο τεύχος. Έτσι, μας αδικείς για δεύτερη φορά από τις στήλες σου.
  Σχετικά με την ανάρτηση του ανωνύμου συμπατριώτη μας και τα συμπεράσματά του, με τα οποία συμφωνείς και εσύ, έχουμε να πούμε τα εξής:
Η Αναφορά και η ερώτηση στη Βουλή και φυσικά έχουν γίνει, διότι πριν τη δημοσίευση, έγινε διασταύρωση από την Μακιστία και παραθέτουμε τα 
στοιχεία:
1.Αριθ.Πρωτ. 2884/15-12-2011 Υπουργ. Μεταφορών, Υποδομών και δικτύων
2 .Αριθ.Πρωτ. 2885/15-12-2011 Υπουργ.Εσωτερικών
    Τα υπονοούμενα, ότι εγώ έχω κάποιο ειδικό τρόπο για να μάθω, τα θεωρώ απαράδεκτα και θίγουν την αξιοπρέπεια μου και γενικότερα την αξιοπιστία του Συλλόγου και της Μακιστίας, αφού πρόκειται για δημόσια έγγραφα όπου ο καθένας έχει πρόσβαση και παρακαλώ να επανορθώσεις μέσα από το Βlog.
Ο ανώνυμος συμπατριώτης μας προφανώς δεν θέλει να έχει επαφή με το σύλλογό μας για να του εξηγούμε ό, τι δεν μπορεί να καταλάβει. Απορούμε πως για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν έχει το θάρρος να γράψει το ονομά του και αμφιβάλλουμε αν ειναι κάτοικος του χωριού μας και πίνει νερό από τη βρύση μας.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
Ο Γραμματέας του Συλλόγου
Φώτης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου