theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ(ΟΝ) ΑΝΩΝΥΜΗ(Ο)

Με υπογραφή ανώνυμου, κου ή κας μας ήρθε το  παρακάτω σχόλιο, το οποίο για λόγους...φιλοφροσύνης ως αντώνυμο, το αναδεικνύουμε σε ανάρτηση.        
 Η κα. Αυγερινοπούλου έχει δείξει στην πράξη ότι ενδιαφέρεται για το Νομό μας και τα προβλήματά του και μάλιστα πριν καν εκλεγεί βουλευτής το 2009! Το να κάνει "βιομηχανία" το δικαίωμα -και υποχρέωση- του κάθε Βουλευτή να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο στην Κυβέρνηση, ανήκει αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας όσων ενοχλούνται από τις όποιες αποκαλύψεις των απαντήσεων του εκάστοτε Υπουργείου ή δεν μπορούν να δεχτούν ότι ασχολήθηκαν άλλοι πριν από τους ίδιους -εάν επρόκειτο ποτέ να ασχοληθεί κανείς από αυτούς με την ουσία των πραγμάτων και όχι με....λάσπες.
          Μερικοί νομίζουν ότι έχουν την αποκλειστικότητα της ευαισθητοποίησης σε θέματα όπως το περιβάλλον, αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν! Όσο για την κοινοποίηση της απάντησης, δεν είναι υποχρεωτικό (ούτε καν συνηθίζεται) να γίνεται από το Βουλευτή.    Άλλωστε, όπως λέτε κι εσείς, είναι όλα δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Βουλής. Και για του λόγου το αληθές:
       Επιτέλους, ας μην λιθοβολούμε κι όσους κάνουν δουλειά. Είπαμε, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά εσείς το παρακάνατε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου