theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ


Αγαπητέ Λάκη:
Επειδή το έργο συνεχίζεται και οι εχθροί του τόπου είναι μέσα στο κάστρο και υποδύονται ακόμη τους σωτήρες. Θα παραθέσω  κείμενα για " αθώα" γεγονότα που έχουν συμβεί σε " ανύποπτους" καιρούς  με την παράκληση να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή τις ημερομηνίες που έλαβαν χώρα όλα αυτά τα "περίεργα" περιστατικά πριν γίνουμε στάχτη και αποκαΐδια.
Το 2003 ο κ. Γεωργακόπουλος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλείας, σχίζει τα ιμάτιά του μπροστά στις κάμερες ότι η λίμνη του Καϊάφα ΔΕΝ επικοινωνεί με το Ιόνιο Πέλαγος και ότι ΔΕΝ τροφοδοτείται πουθενά από νερό, και μάλιστα πιέζει τον Νίκο Παπαβασιλείου, πρώην διευθυντή Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, να του υπογράψει σχετικό (ψευδές) έγγραφο, πράγμα που ο δεύτερος αρνείται. Κι αυτό γίνεται γιατί σε λίμνες "κλειστού τύπου" επιτρέπεται η παρόχθια δόμηση!!!
     ( Σ.Σ  Εγώ τόσα χρόνια αλλά και όποιος έβλεπε φέτος τη ΜΠΟΥΚΑ να τρέχει με μεγαλύτερη ορμή από τον Αλφειό καταλαβαίνει τις σκοπιμότητες ).
1η ανακοίνωση της WTCA για συνάντηση
Στις 17-7-2007 γίνεται η αίτηση για την αλλαγή του καταστατικού της εφημερίδας Πρώτη, όπου πλέον είναι σε θέση "με το νόμο" να αναλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη, πραγματοποίηση τεχνικών έργων, μέχρι και κατασκευή δομικών υλικών!!! Και φυσικά στις 20-7-2007 γίνεται και η σχετική έγκριση από την σύζυγο του Αντινομάρχη κα Πλατανιά!!!
  Στις 22-8-2007, καταφθάνει με κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο, ομάδα "ξένων τουριστικών επενδυτών" που επισκέπτεται την Ζαχάρω και ιδιαιτέρως την περιοχή του Καϊάφα, αλλά και την Ολυμπία, με επικεφαλής τον Ασιατικής καταγωγής κο DAVID LEE, αντιπρόεδρο της Αμερικανικής εταιρείας WALL TRADE CENTER GROUP, που σύναψε συμφωνία συνεργασίας με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηλείας (με τον κο Αγγελόπουλο) και τη Νομαρχία Ηλείας (με τον κο Καφύρα), μόλις μία ημέρα πριν από την τραγική πυρκαγιά!!! Κι αφού καήκαμε καλά-καλά έρχονται μετά όλοι οι "Σωτήρες" να "τείνουν χείρα βοηθείας" και συμπαράστασης, εποφθαλμιώντας τις καμένες "χρυσές εκτάσεις" που τώρα πια έχουν "μηδενική αγοραστική αξία"!!!
2η ανακοίνωση της  WTCA για συνάντηση
   Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση στα ταξίδια, τις τιμές και καταλύματα για τη συμμετοχή WTCA, ο Δρ Λι βάζει σήμερα το κλείσιμο σε ένα νέο ταξιδιωτικό πακέτο, που ονομάζεται ως WTC Τουριστικών Επιχειρήσεων, που θα αντιμετωπίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες, τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης, τον προγραμματισμό και τις ανησυχίες του κόστους των πάνω από 300 ατομικων Κέντρων Παγκοσμίου Εμπορίου που κατέχουν συμμετοχή στο World Trade Centers Association. Προκειμένου να εκπληρώσει την αποστολή της WTCA, "Ειρήνη μέσω της προώθησης του εμπορίου". 
( Σ.Σ Τι ωραίος τίτλος ). 
    Σ.Σ Σου στέλνω και δυο ανακοινώσεις για προσεχείς συναντήσεις της  WTCA. Λες
Να είναι καλεσμένος και κάποιος από το δήμο Ζαχάρως!!!!!!!
      Από το κίνημα ελεύθερων πολιτών ΓΑΙΑ και το κεφάλαιο  Κ Α`I`Α Φ Α Σ       SOS
       Το Τεχνικό Επιμελητήριο, σε άρθρο του για το Διεθνές Δίκαιο και την Παγκοσμιοποίηση σχετικά με την Δημόσια κτήση επισημαίνει: « Η διεθνής τάση νια την επέκταση της αγοράς με την ένταξη σε αυτήν ιδιωτικοποιημένων δημοσίων υπηρεσιών (pritization) και την απελευθέρωση τους από διοικητικούς ελέγχους, συνοδεύεται από σοβαρά προβλήματα δικαίου και βιωσιμότητας(deregulation)...Για πρώτη φορά τίθεται σοβαρότατο θέμα της προστασίας της δημόσιας κτήσεως το οποίο συναρτάται στενά με την υπεράσπιση της κυριαρχίας, της βιωσιμότητας και του κοινωνικού προσώπου του κράτους.
Το Επιμελητήριο, θεωρεί κρίσιμο θέμα, την κατευθυνόμενη από διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς, άγρια τουριστική εκμετάλλευση, που πέρα από την οικοπεδοποίηση των νησιών προχωρά τώρα προς την οικοπεδοποίηση των ορεινών περιοχών, των δασικών εκτάσεων και των οικοσυστημάτων κι επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει ειδικό καθεστώς προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων εφ' όσον «τα δάση και οι δασικές εκτάσεις τελούν υπό σοβαρή απειλή τα τελευταία χρόνια».
   Θα. λέγαμε ότι οι νομοθεσίες ίσως να υπάρχουν, το τραγελαφικό είναι ότι προσπαθούν να τις παρακάμψουν ακόμα κι οι αρμόδιοι, κινούμενοι από τα μεσοπρόθεσμα πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα κι όχι για το μακροπρόθεσμο καλό του τόπου. Το θέμα είναι να βρούμε «τα παραθυράκια», τα οποία ανακαλύπτουν οι επιτήδειοι, για να παραβούν τους νόμους και να βάλουν χέρι στο δημόσιο πλούτο .
   Σ.Σ  Δεν θέλω να κουράσω άλλο, κάνετε μόνο μια σύγκριση των λόγων παραμυθίας του τότε δημάρχου και των έργων μετά από πέντε χρόνια ίδιας στην ουσία Δημοτικής αρχής.
                              
                                             Πρακτικά Δ.Σ της  3 / 9 / 2007
     Τώρα ήμαστε το κέντρο, κάποτε από τη στάχτη μπορεί να γίνουν πράγματα τα οποία ίσως τα βλέπαμε στο όνειρο μας, να γίνουν νέα χωριά, νέες καλλιέργειες βιολογικές, νέα, όλος ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του, στο χωριό σας είχατε πόρτα αλλά τώρα κάηκε και γι' αυτό την αφήνετε ανοιχτή μια και περνάτε μέσα.
                                                    Πρακτικά Δ.Σ της  4 / 9 / 2007
     "Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος ο οποίος θα προσληφτεί από το δήμο για να προβεί στο διεθνή διαγωνισμό και να φέρει τους επενδυτές  είναι η τράπεζα Μισούκο"
          Αγαπητέ Λάκη:
     Λόγια , λόγια,  λόγια . Αυτιά πρόθυμα να ακούν ακόμα και τώρα παραμύθια και η Ζαχάρω νεκρόπολη να περιμένει το πιστοποιητικό.
         Και τώρα να σαμποτάρεται η μοναδική ελπίδα για ανάστροφη του κλίματος. 
     Η μελέτη αυτή είναι σύννομη και το έργο είναι στο Ε.Σ.Π.Α  Μοναδικός ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ για γρήγορη και απρόσκοπτη υλοποίηση. Τι διαφορετικό ζητούν οι φωστήρες του Δ.Σ ??
       Πιστεύω ότι η μειοψηφία θα κάνει το καθήκον της και κυρίως πως και από ποιούς θα γίνει χρήση αυτής της απόφασης. Θεωρώ ότι μια άμεση επικοινωνία με τα Ε.Τ.Α  είναι απαραίτητη ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α.
      Υ.Γ Δεν ξέρω ποιος, ποιού συμφέροντα εξυπηρετεί. Νομίζω όμως ότι μερικά γιαούρτια  είναι απαραίτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου