theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΤΑ SCRIPTA MANENT ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ, ΟΙΚΟΙ ΕΝΟΧΗΣ

  

  Σύμφωνα με τα ειωθότα οι άρχοντες της Τ/Α αλλά και οι βουλευτάδες κάποια επιτυχία ή ένα έργο ή μια εξαγγελία προσπαθούν εν παντί τρόπω να τα οικειοποιηθούν, όσο γίνεται. Τρανό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση του δήμαρχου Ζαχάρως για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επενδυτών της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση του συγκροτήματος του Καϊάφα.
      Ολα τα περί αμέριστου ενδιαφέροντος και συμβολής του δήμου είναι θεμιτά και δικαιολογημένα. Έμεινα εμβρόντητος όμως με τον φτηνό λιβανωτό και μερικές χοντρές φανφάρες που αγγίζουν τα όρια της ψευτιάς και της κοροϊδίας και που στο τέλος μου προξένησαν θλίψη και θυμηδία, εξηγούμαι:
         Α]   Ο δήμαρχος επισημαίνει με ιδιαίτερο τόνο και στόμφο την στενή και επανειλημμένη συνεργασία του με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ Βλαστό και στο τέλος τον συγχαίρει.
     Κύριε Αλεξανδρόπουλε ξεχάσατε εντελώς τι εκτοξεύατε πριν μερικούς μήνες κατά του Βλαστού από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου; Λάβρος δεν τον καταγγείλατε ως δυσφημιστή και συκοφάντη όταν ευθέως και εγγράφως σας κατηγόρησε περίπου ως αναξιόπιστο και κύριο υπαίτιο της μη λειτουργίας του Παρα Θίν’ Αλός; Και στο τέλος μάλιστα ισχυρισθήκατε ότι δεν προχωράτε δικαστικά για το καλό του δήμου. 
Τελικά τι σημαίνουν όλα αυτά; 
Βασικά το θράσος σας είναι απύθμενο κεκαλυμμένο με λαϊκίστικες τυμπανοκρουσίες και δοξασίες!
Είναι φως φανάρι ότι ο Βλαστός είχε απόλυτο δίκιο ότι είχατε συμφωνήσει και είχατε δεσμευτεί και όλους εμάς μας δουλεύατε.
Επειδή λοιπόν μας θεωρείτε ντιπ για ντιπ επιλήσμονες, ιδού η ζώσα επίρρωση όλων αυτών,  SCRIPTA MANEΝT.
    Υπόψη αυτά υπάρχουν για πολλές περιπτώσεις και σίγουρα θα βρικολακιάσουν!



    Πάμε παρακάτω.
    Τώρα κύριε δήμαρχε δεν ισχύουν αυτά που υποστηρίζατε κάποτε στον τύπο δημόσια ότι η ΕΤΑΔ μαζί και το Υπουργείο είναι αντίθετη στην τουριστική ανάπτυξη του Καϊάφα και όλης της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου για χάρη των τουριστικών εγκαταστάσεων που είναι ήδη εγκατεστημένες,"στη τουριστική περιοχή που εκτείνεται από Κυλλήνη του Ν. Ηλείας μέχρι την Πύλο και τη Μεθώνη του Ν. Μεσσηνίας;" Έτσι δεν διακηρύσσατε διαστρεβλώνοντας μάλιστα δημόσιο έγγραφο; [Σχέδιο ανάπτυξης της Λίμνης Καϊάφα (The Masterplan] 
   Β] Τι ανεξαρτησία και ίση μεταχείριση πρεσβεύετε, το είχατε και προεκλογική σημαία, όταν τώρα μετά βαΐων και κλάδων ευχαριστείτε τους δυο βουλευτές της Ν.Δ. ενώ πριν που ο Σύριζα ξέθαψε στην κυριολεξία τον Καϊάφα από τον πολύχρονο ενταφιασμό όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων [ένταξη στα ΕΣΠΑ για 17 εκατ.] ούτε μια κουβέντα, ένα μπράβο. Και μάλιστα τότε σας το είχα επισημάνει, αλλά πού εσείς, είχατε πέσει στις αγκάλες του Άδωνη.΄
     Εν τέλει όπως διαφαίνεται ο Καγιάφας θα παραχωρηθεί σε ιδιώτη [1] και τα έργα θα ….γίνουν, με τον βιολογικό τι θα γίνει; Η λίμνα θα συνεχίσει να είναι η χαβούζα της Ζαχάρως ως αποδέκτης; Εσείς ο ίδιος, όταν είσαστε στην αντιπολίτευση διατυμπανίζατε επί λέξει: Δεν επιτρέπεται να επενδυθεί ούτε ένα ευρώ, αν πρώτα δεν λυθεί το μείζον πρόβλημα της διάθεσης των λυμάτων. Σε αντίθετη περίπτωση η επένδυση θα είναι «λεφτά πεταμένα».[κλικ ΕΔΩ]
    Τώρα τι λέτε;  Άλλαξε τίποτα;
      Και το τελευταίο, από πότε ο δήμαρχος έχει να καταγγείλει το Π.Δ. ως ταφόπλακα της Ανάπτυξης; Και παρόλα αυτά να που ο Καϊάφας προχωρά; Πώς προχωρά άλλο καπέλο, για σας όμως και όλο το συνονθύλευμά σας είναι ανάπτυξη! 
Δεν λέω ήταν και παρά ήταν κι ο Πανταζάρας, αλλά ρε γαμώτο ένας απλός μπάτσος ήταν, της πιο χαμηλής βαθμίδας. Άλλο πώς έγινε δ/ντής στο γραφείο του Βαγγέλα και δήμαρχος στη Ζαχάρω, στους Οίκος Ενοχής.

[1] Ακούγεται για Κωνσταντακόπουλο και μεγάλες δουλειές, Νavarino και τέτοια. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο. Κρίμα και πάλι κρίμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου