theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ

 Ο κ. Νώντας πρέπει να ντρέπεται

    Πριν από πολύ καιρό, θαρρώ ήταν τότε με την ιστορία του  αξιότιμου πρόεδρου του χωριού μας με την σιδηροδρομική γραμμή [κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ] η κυρία Σόνια μου παρέδωσε μια
επιστολή.                                                                                                             Οπότε στις 16-12-19 την προανήγγειλα ως εξής: Μα καλά ρε άχρηστε τι αισθάνεσαι που περιπαίζεις έτσι ασύστολα μια τέτοια Κυρία; Την πρώτη Κυρία του χωριού! Επί του θέματος έχω πολλά για τη γούνα σου.......κλικ ΕΔΩ. Το ίδιο λίγο αργότερα:  Τελικά αυτό θα σας το γράψω άλλη φορά, καθότι είναι πολύ λεπτό και έχει να κάνει με  αναισθησία σε ανθρώπινη πονεμένη κραυγή!![κλικ ΕΔΩ                                                                                  Σε   λίγες μέρες με παρακάλεσε να μην την δημοσιεύσω τότε και να περιμένω. Έτσι κάπου παράπεσε και την ξέχασα, οπότε πέρασαν περί τα δυο χρόνια από τότε. Μια μέρα, δεν ξέρω πώς, βγήκε στην επιφάνεια και επειδή αποτελεί ένα ατράνταχτο ντοκουμέντο για την πολιτεία και την ποιότητα του αξιότιμου προέδρου μας, κ. Νώντα Τριγάζη την δημοσιεύω αυτούσια. 
     Λοιπόν τότε  που είχα προγραμματίσει να το αναρτήσω είχα γράψει τα εξής: 
    Την Κυρία Σόνια δεν χρειάζεται να σας τη συστήσω. Τόσες φορές της έχω κάνει ειδικές αφιερώσεις [κλικ ΕΔΩ ], που βεβαίως το αξίζει και παραπάνω μάλιστα. Είναι η σεβαστή Κυρία και αρχόντισσα του χωριού και τόσα έχει προσφέρει.
  Το λαογραφικό μουσείο, που είναι το μοναδικό πολιτιστικό μνημείο στο χωριό μας, είναι κατεξοχήν έργο δικό της.
 Τελευταία έχει επισκευάσει το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα [1] με καινούργιο τέμπλο (τα περισσότερα λεφτά δικά της παρακαλώ). Ναι η Κυρία (το κάπα με κεφαλαίο) Σόνια είναι ίσως η μόνη γυναίκα στο χωριό που έχει τέτοιο πολιτιστικό επίπεδο σε συνδυασμό με την άδολη προσφορά της.
   Κι όμως αγαπητοί μου, έχει και δικαιολογημένα, χίλια παράπονα από την κοινοτική αρχή του χωριού, αλλά και πολλούς πατριώτες. Ο πρόεδρος κ. Τριγάζης με έναν επαίσχυντο, προσβλητικό τρόπο την απαξίωσε και την περιέπαιξε [2] 
  Και μόνο γι αυτό πρέπει να ντρέπεται....
    Διαβάστε παρακαλώ την επιστολή που έστειλε στο Νώντα Τριγάζη να φρίξετε από τις κοροϊδίες....


[1] Όπως πολλές χριστιανικές εκκλησίες ο Άγιος Νικόλας είναι κτισμένος επάνω σε θεμέλιά πανάρχαιου ναού, του Ποσειδώνα. Υπάρχει και η άποψη ότι εδώ ήταν το ιερό Ποσειδώνιο που αναφέρει ο Όμηρος (7η  ραψωδία) ότι ο Τηλέμαχος συνάντησε τον Νέστορα να θυσιάζει "μέλανες βόας"
[2] Για τα εγκαίνια, που αναφέρονται στην επιστολή, έχω να προσθέσω από μαρτυρία σε μένα ότι τότε ο Νώντας έλεγε ότι αποφεύγει τα εγκαίνια γιατί θα έρθει ο Πανταζής, ως δήμαρχος για να τα καπηλευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου