theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ [2}

    Το ανοσιούργημα που σήμερα 
καταγγέλλουμε έχει μεγάλη ιστορία. 
    Οι ανόσιες, επονείδιστες  και κατάπτυστες πράξεις στην παραλία του χωριού (αμμοληψία στις  αμμοθίνες και αποτρόπαιη υλοτομία στο πευκοδάσος μέχρι που ξεραίνουν και κόβουν δένδρα) συντελούνται εδώ και πολλά χρόνια. 
 Είναι πιο βαρύ και ΄αποτρόπαιο, από εκείνο στο Σιδηρόδρομο που προχτές καταγγείλαμε από αυτό το βήμα αλλά και από τα ΜΜΕ του Πύργου. 
    Τούτο έχει να κάνει με την καταλήστευση και καταστροφή του περιβάλλοντος [1], όχι απλώς με την υποβάθμισή του,  και μάλιστα σε μια περιοχή Natura 2000 και  ειδικά προστατευόμενη με το Π.Δ(391/3-10-18)για επαπειλούμενα είδη με αντίστοιχο Φορέα Διαχείρησης.
  Ήδη στις 24-10 12 είχαμε κάνει την πρώτη ανάρτηση, καταγγελία [κλικ ΕΔΩ] με πειστήρια [2] αλλά δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός. Επανήλθαμε λοιπόν μετά από πέντε χρόνια με νέα  ανάρτηση στις 8-9-17 [κλικ ΕΔΩ] και γράφαμε με κεφαλαία:
  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΌΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ .....ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΣΥΜΒΑΝ  ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.
     Επειδή δε στον αμαρτωλό χώρο της αμμοληψίας δεν υπήρχαν φρέσκες ροδιές και είχαν φυτρώσει χορτάρια, υπέθεσα ότι πλέον έχουν σταματήσει. Όμως έγραψα το εξής, έτσι για το φόβο των έρμων:

ΔΗΛΩΝΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΕΆΝ ΣΕ ΝΈΑ ΕΠΊΣΚΕΞΗ ΠΈΡΑ ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ, ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΩ ΝΈΑ ΠΑΤΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΈΣΚΑ ΑΠΟΤΥΠΏΜΑΤΑ ΤΌΤΕ  ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤ΄ ΑΓΝΏΣΤΩΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
   ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!
 Και να λοιπόν προχτές στις 22-10-19, σίγουρα με οδήγησε η θεά Αθηνά, επισκέφτηκα  τον αμαρτωλό τόπο και ιδού τα καινούργια ακράδαντα πειστήρια:


     Με το που τα είδα βουρλίστηκα εντελώς, γιατί όχι μόνο γιατί είναι παράνομοι και αναίσχυντοι και ξεδιάντροποι αλλά και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. Κάποτε τα πρώτα χρόνια, τους συνέλαβα περίπου επ΄ αυτοφόρω και άρχισαν να μου κατεβάζουν διάφορες μπούρδες.  Δυστυχώς έκανα τον ...μαλάκα και το πράγμα τελείωσε εκεί...
   Τώρα όμως την άλλη μέρα πήγα στην Εισαγγελία και έκανα ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ και μάλιστα κατέθεσα και τα πειστήρια.
Σε λίγο τρεχάτε ποδαράκια μου, 
αφού θα πάρουν φωτιά τα μπατζάκια τους!!!

Όπως βλέπετε δε στη φωτογραφία, τον δρόμο που είναι αμέσως κάτω από το πευκοδάσος τον είχε κλείσει η κοινότητα όλο το καλοκαίρι και τον άνοιξε τώρα το φθινόπωρο, όπως μου είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος και όλο το καλοκαίρι παρέμεινε κλειστός. Ακούτε ο αθεόφοβος τι Ισχυρίσθηκε: το κάναμε για την αποφυγή της αμμοληψίας.   Μόνο που συμβαίνει το αντίθετο. Το  καλοκαίρι  η παραλία είναι γεμάτη κόσμο και αμμοληψίες δεν γίνεται καμία, "ο  φόβος φυλάει τα έρμα", ενώ μετά, φθινόπωρο και χειμώνα δίνουν και παίρνουν. Αυτός ο άνθρωπος, δεν ξέρω όλους τους άλλους μας  περνάει για χαζούς.

[1] Για το πανέμορφο περιβάλλον της  παραλίας από το Λαπίθα μέχρι τη Νέδα κλικ ΕΔΩ
[2] Τότε ήμουν αφελής και όχι μόνο πίστεψα τον πρόεδρο αλλά του επέδωσα και μπράβο. Όπως όμως αποδείχθηκε με ....παραπληροφορούσε και μου έριχνε στάχτη στα μάτια....Μιλάμε για τον ίδιο πρόεδρο που αναφέρουμε στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση της Παρασκευής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου