theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟΝ ******* Άμεση ανταπόκριση!!!

   Ήδη απέστειλα την καταγγελία στον ΟΣΕ . Αυτό έγινε στις 9π.μ κι αμέσως σε 10 λεπτά με πήραν τηλέφωνο και το θέμα το διαβίβασαν στη νομική τους υπηρεσία για τα περαιτέρω.
   Μάλιστα ένας, υψηλά ιστάμενος μου είπε τα εξής: 
τα κλέβουν  διάφοροι τσιγγάνοι ε...όχι και η ίδια η κοινότητα. 
Ιδού η καταγγελία:

Αγαπητοί κύριοι 

   Σας κάνω γνωστό ότι προχτές στο Γιαννιτσοχώρι του δήμου Ζαχάρως συνετελέστηκε μια πρωτάκουστη, παράνομη πράξη από τον πρόεδρο της κοινότητας του χωριού Νώντα Τριγάζη.
   Συγκεκριμένα σε μια διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής με τον κοινοτικό δρόμο προς την παραλία όπου υπήρχε φωτεινός σηματοδότης με τα απαραίτητα  όργανα και τινά υλικά σήμανσης, ο κύριος με μια μπουλντόζα τα πήρε αμπάριζα.
    Στην έντονη παρατήρησή μας ισχυρίσθηκε ότι θα τα φυλάξει στην αποθήκη της κοινότητας.
    Για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν σήμερα δημοσιεύεται  στην "ΠΡΩΙΝΗ' Πύργου δικό μου σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο συνάμα είναι αναρτημένο στον ιστότοπο που διαχειρίζομαι [κλικ ΕΔΩ
    Με μια μπουλντόζα είχαν χώσει τις γραμμές και είχαν πάρει αμπάριζα τα περισσότερα υλικά, πασσάλους πινακίδες και διάφορα όργανα του φωτεινού σηματοδότη. 
  Τέτοια αυθαίρετη ενέργεια καταστροφής και υπεξαίρεσης δημόσιας περιουσίας με τέτοια θρασύτητα και δη από επίσημο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πρωτοφανής.
    Παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες, τις οποίες, εάν είναι δυνατόν, να μας κοινοποιήσετε ή τουλάχιστον  σχετικά να μας ενημερώσετε.
[Στο blog υπάρχει φωτογραφικό, αποδεικτικό πειστήριο]

                                       Με εκτίμηση

                             Θεόδωρος Κόλλιας
                   Διαχειριστής του  yannitsochori.blogspot.com/   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου