theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ .ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ.....

              Πάμπολλες φορές αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί  κάθε είδους απειλές, εκβιασμούς, εκφοβισμούς και κάθε λογής επιθέσεις, συνήθως φραστικές. Τέτοια όμως περίπτωση, άμεσης απειλής για τη σωματική μου ακεραιότητα, μου συνέβη για πρώτη φορά! Το θλιβερό και αισχρό περιστατικό το καταγγέλλω δημόσια και επώνυμα αφενός γιατί είναι ένα σύμπτωμα της τραμπούκικης και άκρως φασιστικής αντίληψης που τείνει να κυριαρχήσει στον τόπο μας και αφετέρου να κάνω σαφές, άλλη μια φορά, ότι εγώ ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να σταματήσω να υπερασπίζομαι με πάθος την αλήθεια, την αδικία, την ελευθερία, τη Δημοκρατία. Και για αυτό το λόγο δεν θα σταματήσω να κριτικάρω   οποιονδήποτε επώνυμο!

      Ιδού λοιπόν …το  περιστατικό:
   Χθες το πρωί, και ενώ έπινα τον καφέ μου στο Γιαννιτσοχώρι, περιμένοντας να φύγω για Αθήνα με  πλησιάζει   οργίλος ο Γεώργιος Τριγάζης (1) και με έντονο ύφος μου λέει:

«Εάν ξαναγράψεις για τον Τριγάζη θα σου σπάσω το κεφάλι…»

Εγώ έμεινα εμβρόντητος και μετά πάλι επαναλαμβάνει: «Θα σου σπάσω το κεφάλι εάν ξαναγράψεις οτιδήποτε για τον Νώντα, θα σε κάνω να μην ξαναπατήσεις στο χωριό… Ρε σας έτσουξε το γαμήσι που φάγατε;»

Αυτά !!!!!

 (1) Είναι αδελφός του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γιαννιτσοχωρίου και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον Πανταζή και μάλιστα καταλαμβάνοντας μία από τις πρώτες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου