theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΤΟ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ" ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΡΙΜΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ!

     Θα θυμάστε πέρυσι τα γεγονότα και τη λυσσαλέα αντίδραση ΟΛΩΝ (1) των φορέων και σωματείων της Ζαχάρως κατά του "Περιβαλλοντικού Πάρκου" που θα θωράκιζε την παραλιακή ζώνη του Κυπαρισσιακού Κόλπου και το πολύπαθο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.  (2)Όλοι έπεσαν επάνω, σαν τις ύαινες  και ήταν η μόνη περίπτωση που η μείζονα αντιπολίτευση (Αλεξανδρόπουλος) συνέπλευσε με την περιβόητη δημοτική αρχή. Οι λόγοι και τα επιχειρήματά ήταν ψεύτικα και εντελώς ανούσια και ανόητα. Πράγματα ανήκουστα, απαράδεκτα. Τάχιστα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει ρότα τώρα που είναι νωρίς. 
    
 Σίγουρα θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές και είμαι σίγουρος ότι θα ...πέσουν κορμιά!!
 Για τη σημερινή κατάσταση και πώς έχουν τα πράγματα κάνετε κλικ  ΕΔΩ


Στα διπλανά δε δημοσιεύματα καταδεικνύεται το ..όψιμο ενδιαφέρον των μεγάλων ...φρουρών του λαού και του Περιβάλλοντος. Υπόψη πέρυσι το καταπολέμησαν με την ύποπτη σιωπή τους επειδή το προωθούσε η  Μάρω Ευαγγελίδου (Δημάρ)

(1) Δυστυχώς μόνο ο Περιβαλλοντικός σύλλογος είχε σωστή θέση, αν και ο πρόεδρός του,  ο Αγραπιδάς, είναι .. δεξιούλης. Ή μήπως κάνουμε λάθος; 
(2) Εάν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, γράφετε στην αναζήτηση του μπλόγκ (δεξιά στήλη) τη λέξη περιβαλλοντικό πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου