theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ...ΜΑΤΙΑ!

      Πράγματι το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ στην ΟΡΤ ήταν εξόχως αποκαλυπτικό. Προς Θεού όχι ότι το ποιόν, τα έργα και οι ημέρες του περιβόητου Πανταζή ήταν άγνωστα αλλά τα πήρε χαμπάρι και η κουτσή  Μαρία. Από τη μια μεριά είχαμε έναν φτηνό λαϊκιστή της συμφοράς, που με χοντρά ψέματα και αόριστες υποσχέσεις προσπάθησε να φανεί προστάτης του δήμου και του λαού, σκεπάζοντας τα τόσα ....ανομήματα σαν την κότα την κοτσιλιά της και από την άλλη έναν άνθρωπο,που ξεχείλιζε η εντιμότητα, η ανθρώπινη υπόσταση  και η σφοδρή του θέληση για άδολη προσφορά στον τόπο του.  
Μα είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που από φτωχός  αστυφύλαξ έχει γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος της περιοχής να κατηγορεί αλεξιπτωτιστή έναν επιτυχημένο επιστήμονα και έναν άνθρωπο ΚΥΡΙΟ σε όλα του;    
Από πού να αρχίσουμε και πού να καταλήξουμε. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1) ΣΧΟΑΑΠ 
        Ο Πανταζής υποστήριξε μετά πάθους και μάλιστα δυο-τρεις φορές, ότι ο δρόμος που κόβει τον  στενό κάμπο σε δυο κομμάτια είναι ανύπαρκτος και στη φαντασία των αντιπάλων. Μια ματιά μόνον στους χάρτες που κυκλοφόρησαν και φαίνεται ΤΟ ΜΈΓΑ ΨΕΎΔΟΣ. Το ουσιαστικό στοιχείο του ΣΧΟΑΑΠ είναι ο μεγάλος δρόμος, ο οποίος με την σιδηροδρομική γραμμή που αλλάζει πορεία σε αρκετή διαδρομή (αν είναι δυνατόν!), σμπαραλιάζει την περιοχή. 
Περιοχή Καγιάφα

Περιοχή Ζαχάρως
                                                        .......................
Περιοχή Ζαχάρως

Εδώ τεράστιο ψέμα είναι και το άλλο, ότι νομιμοποιεί μαζί με τον οικισμό του Αγίου Νικολάου και τα αυθαίρετα στην παραλία της Ζαχάρως. 
Γενικώς από πότε οι δήμοι αντικαθιστούν το ΥΠΕΧΩΔΕ και χαράσσουν τέτοιους μεγάλους δρόμους και νομιμοποιούν αυθαίρετα;
2) ΕΡΓΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ
   Ο Πανταζής διατυμπάνιζε τα έργα που έχει κάνει. Τοπικές αναπλάσεις, ασφαλτοστρώσεις και άλλα τέτοια, παρόλο που τα περισσότερα βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης. Κατηγορούσε δε ότι όλα η μείζονα αντιπολίτευση τα καταψήφισε. 
Η αλήθεια όμως είναι ότι ολόκληρη η αντιπολίτευση καταψήφισε τον τρόπο κατασκευής (1).  Για το περιβαλλοντικό έγκλημα που έριξαν κοτρόνες στην παραλία δεν είπε κουβέντα!
3) ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
      Και για αυτό το μεγάλο θέμα, κατάσταση Νικολούλη, υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη τελικά δεν βρήκε τίποτα. Πότε έγινε αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα; Πώς το λένε; Γκεμπελική τακτική; Ψέματα πάνω στις συκοφαντίες και κάτι θα μείνει..
4) ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Επειδή εδώ έχει μεγάλη, τραγική  ...πλάκα, το αφήνουμε για αργότερα...(2)       


(1) Τα έργα πάνω από 12000 ευρώ  περίπου τα έκοβαν στη μέση και τα έδιναν με ανάθεση έργου σε επίδικους εργολάβους, Καράμπελας, Γεωργιόπουλος και σία. 
Για το γυμναστήριο, το βιολογικό καθαρισμό, τα σκουπίδια αλλά και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  δεν είπε το παραμικρό. Αλλά τι να πει;
(2) Ομοίως και για τις υποσχέσεις που σκόρπισε αφειδώς με αποκορύφωμα την κατάργηση της ΔΕΥΑΖ. . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου