theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...

ΟΣΟ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΥΓΕΣ 
ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ...

      Μια από τις πιο εύστοχες παροιμίες είναι αυτή που λέει για το καράβι που βουλιάζει και τα ποντίκια που την ...κάνουν. Υπόψη αυτά στη συνέχεια γίνονται αλογόμυγες! Τώρα δε ταιριάζει γάντι με τις δημοτικές εκλογές που πολλοί δημότες (ανθρωπάκια) βλέποντας ποιος υποψήφιος καταφανώς και σταθερά προηγείται, σπεύδουν να συμπαραταχθούν   μαζί του. Την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Ή καλλίτερα να προσδεθούν στο άρμα του φαβορί. Βεβαίως όλοι κατανοούμε τους λόγους. Η εξουσία είναι το εφηβαίο και επ΄ αυτού τσιμουδιά! Τέτοιου είδους φαινόμενα γίνονται περισσότερο γνωστά και  εμφανή στην επαρχία μια και όλοι γνωριζόμαστε κι από την καλή και από την ανάποδη. Στη δική μας δε την περιοχή όσο περνούν οι μέρες το φαινόμενο με τους ΟΦΑ (1) θα παίρνει διαστάσεις ...τσουνάμι.   Πλέον ΟΛΟΙ μιλάνε για θρίαμβο της ΝΕ.Δ.Α. του Αλεξανδρόπουλου από την πρώτη Κυριακή. Η κοινή γενική επιστράτευση από όλους τους πολιτικούς χώρους, Αριστερά, δεξιά και κέντρο, γίνεται με κύριο σκοπό την απελευθέρωση του δήμου από τα πλοκάμια της παρούσας δημοτικής αρχής που δυστυχώς δυσφημεί την Τ/Α. Η Ζαχάρω είναι ο μόνος δήμος στη χώρα που συμβαίνει αυτό το απαράδεκτο γεγονός, να κάνει κουμάντο έκπτωτος  και όλοι οι αιρετοί δημοτικοί σύμβουλοι, όχι μόνο να μη λένε κουβέντα αλλά να κάθονται με τα χέρια ψηλά και τα παντελόνια κατεβασμένα. Αλλά και το άλλο, οι περισσότερες αποφάσεις του δ.σ. ακυρώνονται από το ελεγκτικό όργανο, την περιφέρεια και οι δίκες πάνε και έρχονται. Η παραεξουσία σε όλο της το μεγαλείο!(2)
       Οπότε δικαιολογημένα  να συμβαίνει αυτό το τσουνάμι. Βεβαίως δεν αναφερόμαστε στην πλειοψηφία των δημοτών που βλέπουν την όλη κατάσταση και μεταστρέφονται. Τέτοιες μετατοπίσεις είναι θεμιτές και φυσιολογικές. Όμως υπάρχει, όπως και σε όλα τα ανθρώπινα αλλά και φυσικά  φαινόμενα, ένα μέτρο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!! Γκέκε;

(1) ΟΦΑ : Όπου φυσάει ο άνεμος.
(2) Θυμηθείτε με πόσοι και ποιοι θα την ..κάνουν, ακόμη κι από την στενή κλίκα πριν αλέκτωρ φωνήσαι και ας διαλαλούν ότι και κουτσό άλογο να βάλει μπροστά ο Πανταζής θα είναι μαζί του. Οψόμεθα....Έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου